Se căsătoresc Anghel Damian cu Theo Rose?! Actorul a făcut marele anunț: "O să fie ceva intempestiv”

Se căsătoresc Anghel Damian cu Theo Rose?! Actorul a făcut marele anunț:  "O să fie ceva intempestiv”

Anghel Damian a vorbit în online despre planurile de nuntă cu Theo Rose.

Anghel Damian a mărturisit că evenimentul va fi unul discret și într-un moment neașteptat. Cei doi vor să facă mai întâi cununia civilă, iar mai apoi nunta. Anghel Damian a declarat că au de gând să se căsătorească anul acesta.

''Așa cum îmi imaginez eu, cred că o să fie ceva intempestiv, adică la un moment dat vom zice: ''Hai! Mergem la biserică acum și mâine la cununia civilă.". Va fi ceva discret și după nunta. Așa simt eu și așa cred că se va întâmpla. Am apucat să vorbim despre asta. Eu așa îmi imaginez (n.r. anul ăsta).'', a declarat Anghel Damian pe contul personal de YouTube a lui Selly.

''S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente.

Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a spus Theo Rose, în cadrul unei emisiuni, potrivit spynews.ro.

Comenteaza