Schimb de replici între Niculina Stoican și AMANTA soțului ei. Ce a putut să-I spună femeia este ireal

Schimb de replici între Niculina Stoican și AMANTA soțului ei. Ce a putut să-I spună femeia este ireal
| Foto: ziareonline.ro

Niculina Stoican este una dintre cele mai talentate și apreciate artiste de muzică populară.

Vedeta nu s-a sfiit să povestească faptul că a fost sunată de amanta soțului. Este incredibil ce a putut să îi spună artista.

Niculina Stoican a pus-o la punct din cuvinte pe presupusa amantă a soțului

Artista de muzică populară a povestit faptul că într-o zi a fost contactată de o domnișoară care i-a transmis că soțul cântăreței o iubește. Niculina Stoican i-a transmis femeii să o sune atunci când vor fi căsătoriți și va purta numele de familie al lui Vasile Stănescu. Niculina este sigură de faptul că soțul ei nu o va părăsi  indiferent de greutățile care apar în mariajul lor.

„Am primit și telefoane, ‘Stii că soțul tău mă iubește’ și i-am spus ‘Da, te iubește?! Mă bucur foarte mult pentru tine, dar să-‘i spun ceva ce cred că tu ai omis.Pe mine mă cheamă Stănescu. Mă suni să-mi spui că te iubește soțul meu când o să te cheme pe tine Stănescu și pe mine nu o să mă mai cheme.’

Nu am fost o persoană geloasă. (…) Mie mi se pare deplasată ideea asta cu ‘eu m-am născut pentru tine și tu te-ai născut pentru mine’, nu, ‘eu m-am născut pentru mine și tu te-ai născut pentru tine’.”,  a spus Niculina Stoican.

Cu ce se ocupă fiul Niculinei Stoican

Niculina Stoican încearcă mereu să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, în special pe fiul său Vlad, care este mândria sa. Vlad este un bărbat în toată firea acum. El a studiat în marile orașe studențești europene, în Londra și Viena.

Acum el s-a retras în țară și este consilier de investiții în piața financiară, dar își ajută și părinții cu sfaturi pentru afacerea familiei. Conform unor articole mai vechi apărute în presă, Niculina Stoican a cheltuit nici mai mult, nici mai puțin de 150,000 de euro pentru a-l ține în facultate pe fiul ei Vlad.

„Băiatul meu s-a întors în țară după terminarea studiilor și a început cu voluntariat și pas cu pas pe propriile lui puteri, acum este consilier de investiții în piața financiară. Se poate și în România. Vă doresc numai bine. (…)

O să vină şi momentul acela al vieţii mele când voi deschide o şcoală de tinere talente. Mi-ar plăcea să îmbătrânesc lângă tineri, să le împărtăşesc din experienţa mea şi să le fie de folos. În rest, toată familia e bine, fiul meu, Vlad ne dă şi el o mână de ajutor la afaceri, deşi are şi el job-ul lui.„, a declarat Niculina Stoican, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza