Niculina Stoican face primele declarații, după ce Constantin Enceanu a deschis proces împotriva ei: „Trebuie să..”

Niculina Stoican face primele declarații, după ce Constantin Enceanu a deschis proces împotriva ei: „Trebuie să..”

Constantin Enceanu a dat în judecată Ansamblul Folcloric unde Niculina Stoican este manager.

Niculina Stoican a făcut primele declarații, după ce Constantin Enceanu a dat în judecată instituția unde aceasta este manager.

Artistul s-a plâng că nu ar fi fost promovat și și-ar dori să-i fie recunoscute meritele. 

Constantin Enceanu a deschis un proces privind litigiile de muncă, artistul fiind deranjat de faptul că nu a mai fost promovat de mai bine de 18 ani. Acesta refuză și pensionarea, ci vrea doar să îi fie recunoscute meritele.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au luat legătura cu Niculina Stoican, iar îndrăgita interpretă de muzică populară a preferat să fie discretă și să aștepte decizia instanței în acest caz, așa cum spune că este și deontologic.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro, la scurt timp după ce au apărut declarațiile lui Constantin Enceanu. Artista a preferat să fie discretă și a explicat că așteptată întâi ca instanța să se pronunțe în acest sens.

Totodată, Niculina Stoican a precizat că Constantin Enceanu nu a dat-o în judecată pe ea, ci instituția pe care aceasta o reprezintă.

"A dat instituția în judecată, așteptăm hotărârea instanței. Așteptăm ce să vedem ce spune instanța. El a dat în judecată instituția, nu pe mine pentru că eu sunt doar reprezentant al instituției acum că sunt manager. Poziția mea și ca manager și ca colegă a lui este aceasta, eu consider că trebuie să așteptăm decizia instanței", a precizat Niculina Stoican, pentru WOWbiz.ro.

Comenteaza