Scandalul continuă în echipa Faimoșilor de la Survivor. Un concurent e acuzat de manevre: „A jucat ca la cazino”

Scandalul continuă în echipa Faimoșilor de la Survivor. Un concurent e acuzat de manevre: „A jucat ca la cazino”

Scandalurile continuă la Faimoși, în emisiunea Survivor România, după consiliul în care s-au făcut nominalizările pentru eliminare.

DOC a fost acuzat de jocuri murdare după ce Kamara a nominalizat-o pe Ada în ultimul consiliu de la Survivor România 2023. Pe de altă parte, Vica Blochina și Bianca Patrichi  și-au continuat disputa și și-au arunct una alteia cuvinte grele.

La întoarcerea în camp, după un consiliu dificil în care trei Faimoși au fost nominalizați, Bianca Patrichi și Vica Blochina au continuat scandalul izbucnit înainte de jocul în care au pierdut imunitatea.

„Încetează să mai scuipi venin. Ea face ce vrea cu toată lumea. Nu știu dacă observați, nu observă nimeni”, a spus Bianca Patrichi.

În discuția aprinsă s-au aruncat din nou cuvinte dure, iar coregrafa i-a cerut în mod repetat Vicăi să nu mai înjure, în timp ce fosta balerină a susținut că nu face acest lucru.

„Te-am făcut ca pe mașinuțele americane. Bine că ești tu deșteaptă. Și când….tot așa deșteaptă ești?”, a spus, ironică, Vica.

„Încetează cu tâmpeniile, cu mahalagismele tale de tot…..”, i-a răspuns Bianca Patrichi.

Pe de cealaltă parte, Kamara a încercat să scape de vină după ce a nominalizat-o pe Ada și a afirmat că vina îi aparține lui DOC.

„Manevrele care s-au făcut în ultimul moment au schimbat toată joaca, încât eu să ajung în situația asta. E foarte urât”, a afirmat Kamara.

Nu doar el l-a acuzat pe DOC de manevre, ci și ceilalți Faimoși, care sunt de părere acum că dacă rapper-ul ar fi spus că a rugat-o pe Bianca să-l voteze, situația ar fi fost cu mult diferită.

„DOC m-a rugat să-l votez pe el, dar nu voia să știe el, pentru că altfel nu mai funcționa. De unde să știu că el va face asta?”, s-a apărat Bianca Patrichi, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza