Scandal de proporții la Casa Iubirii. Replici tăioase între concurente: „Ești malefică. Nu vreau să stau cu Mihaela în aceeași încăpere!”

Scandal de proporții la Casa Iubirii. Replici tăioase între concurente: „Ești malefică. Nu vreau să stau cu Mihaela în aceeași încăpere!”

Concurentele Bianca și Mihaela își aruncă cu replici acide în noua ediție a emisiunii „Casa Iubirii”.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Bianca și Mihaela vor ajunge să se certe aprig, motiv pentru care vor fi nevoite să meargă în camera roșie pentru a-și rezolva problemele. 

Bianca și Mihaela își vor arunca replici acide mâine, în „Casa iubirii”.

Mâine, Bianca și Mihaela își vor arunca replici acide și se vor jigni.

„Ești răutăcioasă, ești malefică”, va spune Bianca.

„Sunt răutăcioasă... Asta meriți, asta primești!”, va răspunde Mihaela.

„Mamă, după cum vorbești se vede. Vezi să nu te îneci în puf”, va replica Bianca.

„Ești o isterică”, va continua Mihaela.

„Da, mai isterică decât tine nu-i nimeni”, va mai spune Bianca.

După ce spiritele se vor încinge între cele două concurente, Mihaela și Bianca vor fi chemate în camera roșie pentru a-și rezolva problemele și nu vor avea voie să plece până nu se împacă.

Bianca va refuza să meargă în camera roșie și să se împace cu Mihaela, afirmând că ea nu a venit în emisiune pentru a se împrieteni cu fetele.

„Nu-mi dați asta că nu mă duc! Eu n-am venit aici să mă împrietenesc cu fetele, deloc!”, va afirma Bianca, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza