Scandal uriaş la Pro TV! „Blat” la Survivor cu eliminarea Andreei Moromete?

Scandal uriaş la Pro TV! „Blat” la Survivor cu eliminarea Andreei Moromete?
| Foto: cancan.ro

Andreea Moromete și-a luat zborul spre România, după ce a fost eliminată din competiția Survivor România.

Lupta spre eliminare, de miercuri seara, s-a dat între Andreea Moromete și Ștefania Stănilă. Publicul a decis, iar cea care a părăsit emisiunea fenomen de la PRO TV a fost Războinica.

După ce Daniel Pavel i-a rostit numele, Moromete a dezvăluit, în fața tuturor, că a avut simbolul imunității și putea să-l folosească pentru ea, să scape de eliminare.

Totuși, concurenta a luat o altă decizie: să-l paseze mai departe! Așa că, l-a informat pe moderatorul Survivor că vrea să-i dea simbolul prietenei ei, Alexandrei Porkolab, dacă este posibil. Tânăra și-a justificat gestul surprinzător, spunând că vrea să o ajute pe amica ei să-și crească fetița, dar și să arate adevărata față a unor concurenți.

”O să fie tare de tot săptămâna viitoare. Dacă Ciomag câștigă colanul, atunci Krișan o să zboare mai mult ca sigur pentru că va fi la vot cu Dan și știm cu toții că o sa fie Dan cel mai votat/ Treaba e că nu scria în bilețel că poate să transfere simbolul. Ea practic doar a venit cu o propunere de a adăuga o regulă în ceea ce privește simbolul și a fost aprobată de Domnul Dan.

Deci, practic, producția și Domnul Dan au schimbat regulile în câteva secunde/ Nu este corect cu Dan ce face, își bate joc de banii oamenilor, schimbă regula jocului după bunul plac, eu nu mai cred în nimic, hoție/ Producția și domnul Dan se pare că favorizează anumiți concurenți.

Nu este prima dată când se vede așa ceva!/ Eu nu am auzit să fi întrebat dacă se poate dărui. Ea a zis că o face cadou și domnul Dan a fost de acord. Cred că i s-a propus să facă asta de către producție”, sunt doar câteva comentarii din mediul online, potrivit cancan.ro. 
 

Comenteaza