Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Adela Popescu! Cum dă de pământ Zăvo cu actrița: „Știi cum te-aș ciufuli...”

Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Adela Popescu! Cum dă de pământ Zăvo cu actrița: „Știi cum te-aș ciufuli...”

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. De ceva timp, mii de persoane o urmăresc pe canalul ei de Youtube.

Actrița a reușit să impresioneze, de-a lungul timpului, un public larg de oameni. Mii de persoane o urmăresc zilnic pe Querida și o susțin și pe contul ei de Youtube, acolo unde postează diferite videoclipuri despre vedetele de la noi.

Ultima persoană luată în vizor de Oana este chiar Adela Popescu, fosta sa colegă dintr-un serial renumit. Vedeta nu poate trece peste faptul că anumite persoane publice promovează o varietate largă de produse, neștiind faptul că devin ridicole.

Ei bine, se pare că a venit și rândul Adelei Popescu. Pe contul său de socializare, alături de soțul ei, Radu Vâlcan, mămica postează tot felul de reclame. Deranjată de exagerarea aceasta din mediul online, Oana a decis să o pună la punct pe actriță.

Ba chiar mai mult, i-a reproșat faptul că este tupeistă că se folosește atât de mult de imaginea pe care și-a creat-o pentru „mocangeală”.

În continuare, criticile nu s-au oprit aici, Oana adăugând faptul că oamenii o susțin pentru că apare la televizor, ci nu pentru că ar aprecia-o pentru anumite calități.

„Ei te urmăresc pe tine nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, pentru că apari pe sticlă! Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete.

Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli… Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu omor ce îți iei”, a spus Oana Zăvoranu despre Adela Popescu, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza