Scandal monstru între Bia Khalifa și Vica Blochina! De la ce a pornit totul: „O altă bătrână care...”

Scandal monstru între Bia Khalifa și Vica Blochina! De la ce a pornit totul: „O altă bătrână care...”

Un scandal uriaș s-a iscat între Bia Khalifa și Vica Blochina. Cele două și-au aruncat cuvinte jignitoare în mediul online.

Cearta a început în mediul online, iar cele două blondine și-au aruncat cuvinte grele fără să țină cont de nimic. Bia Khalifa  susține că Vica Blochina vrea să dezinformeze publicul și că nu face altceva decât să caute atenție.

De o scurtă perioadă de timp, Vica Blochina abordează diferite subiecte pe canalul său de Youtube, unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți. Unul dintre aceste episoade a fost luat în vizor de nimeni alta decât Bia Khalifa.

Vica Blochina ar fi vorbit în acel episod de pe Youtube despre tinerele care fac videochat sau OnlyFans. Bia Khalifa, care este supranumită „Regina OnlyFans-ului”, a răbufnit când a auzit declarațiile făcute de vedetă. Astfel, controversata blondină a ținut să o atenționeze pe fosta lui Pițurcă.

Bia Khalifa a vorbit pentru spynews.ro despre conflictul dintre ea și Vica Blochina, care ar fi degenerat.

Tânăra susține că doar i-a dat un mesaj politicos blondinei, în care îi explică că dezinformează publicul cu afirmațiile făcute. Se pare că Vicăi nu i-a picat bine această atenționare.

„A încercat să facă ceva vlog, podcast informativ, în care a dezinformat publicul, că deja se practică asta foarte mult în România, prin propriile sale teorii. I-am scris un comentariu politicos în care am și salutat-o și i-am zis că haideți să nu dezinformăm publicul, am corectat-o. I-am zis că nouă părinții în copilărie nu ne dădeau telefoane când eram mici, ne jucam. Ea vorbea acolo de OnlyFans, de videochat, i-am zis că site-urile astea există de când era și ea, dar i-am zis că atunci când eram mică nu am avut acces la ele cum au azi copiii pentru că părinții nu ne dădeau acces la telefon. I-am zis că e vina ei dacă ea dă copilului telefonul ca să intre pe aceste site-uri”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate jurnaliștilor de la spynews.ro.

Comenteaza