Afacerea cu care Vica Blochina a dat lovitura! Ideea este la îndemâna oricui

Afacerea cu care Vica Blochina a dat lovitura! Ideea este la îndemâna oricui
| Foto: wowbiz

Vica Blochina a făcut o sumă consistentă de bani, în ultima perioadă, datorită unei afaceri profitabile.

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat de-a lungul timpului ce surse de venit are Vica Blochina de își permite să se distreze în vacanțe în cele mai de lux destinații și să-și mențină un standard de viață ridicat.

Fosta balerină duce o viață la care mulți doar visează, își face toate poftele și investește sume frumoase în propria imagine.

Are la activ mai multe operații estetice, ultima intervenție chirurgicală fiind renumita plicatură gastrică, care presupune micșorarea stomacului prin perforare. 

O astfel de intervenție nu este deloc accesibilă oricui, însă Vica Blochina a fost dispusă să scoată din buzunar oricât pentru a dobândi silueta mult visată.

Pe lângă faptul că este vedetă de televiziune, recent și-a creat un cont personal pe YouTube, acolo unde postează adesea filmulețe în care abordează diferite subiecte de viață, în special despre relații, punând lumină pe „controversele” din acest punct de vedere.

Vica Blochina mai deține o afacere cu lenjerii de pat de lux și body-uri modelatoare, care se pare că în ultima vreme a mers foarte bine. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă petrece mult timp la birou, de acolo de unde se ocupă personal de comenzile clienților ei.

„Eu încă sunt la birou, împachetez și voiam să vă arăt un lucru. Să știți că orice comandați la noi, primiți cadourile. Spre exemplu, aici a comandat o clientă niște body-uri modelatoare și acum o să îl pregătesc cu voi, ca să vedeți ce cadou punem clientei noastre. Avem o mulțime de cadouri.

La orice colet, noi avem câte un cadou. Vreau să vă reamintesc că oferta este valabilă 48 de ore și este o ofertă foarte generoasă, aveți o pilotă din catifea, trei fețe de pernă și încă un set de cearceaf de pat din Damasc și două fețe de pernă.”, potrivit wowbiz.ro

Comenteaza