Scandal monstru după eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor România: „Un caracter jalnic...”

Scandal monstru după eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor România: „Un caracter jalnic...”

Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor România 2023, după 3 luni petrecute în Republica Dominicană.

După ce a părăsit competiția, Alin Chirilă a fost aspru judecat de către cei de acasă. Mesajele care circulă în mediul online la adresa concurentului cu banderolă albastră sunt extrem de dure. Luptătorul MMA a fost acuzat chiar și de faptul că ar fi mincinos.

Nu era suficient faptul că a fost jignit în emisiune și pedepsit pentru că a reacționat dur la adresa colegului său, însă, acum, Alin Chirilă este nevoit să suporte și criticile venite din partea fanilor. Internauții au dat starul unui val de reacții răutăcioase la adresa fostului „supraviețuitor” de la Pro TV.

„Un mitoman, agresiv acest Alin Chirilă!”/ „Un sportiv în stare să încerce să își elimine adversarii prin orice mijloace nesportive. ”/„Străin spiritului de sportiv, de luptător!” / „Un caracter jalnic, egocentric, gata să calce pe cadavre pentru a-și atinge scopul personal.”/ „Un narcisist ce are senzația că Soarele răsare când iese el gol să facă baie în ocean.”/ „Mare dramă ca a fost eliminat de public din concurs!”/ 

„Nu își poate înghiți înfrângerea. Dar mai ales, nu poate înghiți faptul că a fost învins pe trasee, aproape de fiecare dată, de către cel mai bun concurent din aceasta ediție Darius Dan Ursa!”/ „Câțiva susținători îi recomandă să încerce și la o emisiune culinară. Eu, una, nu i-aș da cuțit pe mână. I-a ajuns maceta. Deci, și de-acolo pică”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților din mediul online, la adresa lui Alin Chirilă, potrivit cancan.ro.

Comenteaza