Scandal monstru acasă la Cătălin Cazacu! Amanta și-a ieșit din minți!

Scandal monstru acasă la Cătălin Cazacu! Amanta și-a ieșit din minți!

Cătălin Cazacu se află într-un scandal monstru cu amanta sa, cu care s-a certat chiar de față cu vecinii.

Ieri, la miezul nopții, CANCAN.RO detona bomba. Motivul pentru care Ramona Olaru și-a părăsit logodnicul chiar în anul în care intenționau să se căsătorească este infidelitatea.

Mai exact, Cătălin Cazacu o trișa frecvent pe frumoasa blondină cu o tânără pe nume Elena, care se ocupă cu videochatul și care ar avea și un partener oficial, un om de afaceri de origine germană, care îi asigură focoasei brunete o viață de lux.

Motociclistul nu vrea sub nicio formă să-și asume relația cu veșnica lui amantă, deși au petrecut inclusiv Paștele împreună. Motivul? Acesta nu ar fi foarte mulțumit de viața nu tocmai liniștită a focoasei brunete. Nici nu renunță la ea pentru că, spun sursele noastre, ar avea și el ceva foloase materiale de pe urma “sugar daddy”-ului neamț.

Potrivit surselor noastre, în urmă cu două ore, vecinii au auzit urlete din apartamentul sportivului. Cel mai probabil, acolo a avut loc o altercație ținând cont de țipetele celor doi, dar și de felul în care Elena plângea. Motivul? Cătălin Cazacu suspectează că amanta ar fi cea care ne-a dat informațiile publicate noaptea trecută, potrivit cancan.ro.

Comenteaza