Scandal mare în lumea bună: „Patronul Uber” a fugit cu nevasta împăratului de la LOFT!

Scandal mare în lumea bună: „Patronul Uber” a fugit cu nevasta împăratului de la LOFT!
| Foto: cancan.ro

Poveste comică în capitală, unde soția unui cunoscut om de afaceri, „Împăratul de la LOFT”, a fugit în brațele altui bărbat care se prezenta ca fiind patronul UBER.

„Împăratul de la LOFT” și soția lui locuiau la Central Park, un ansamblu rezidențial aflat în Sectorul 2 al Capitalei, în imediata apropiere a Șoselei Ștefan Cel Mare.

Ansamblu unde locuiește numai lume bună: foști premieri, oameni de afaceri cunoscuți, patroni de presă celebri, doctori iscusiți și nu numai. De ceva timp, lucrurile s-au complicat și soția l-a cunoscut pe tânărul care se prezintă patronul Uber.

Acesta se prezintă așa deoarece, neavând mașină, mergea doar cu Uber-ul. Și explica astfel că nu are cum să aibă mașină  pentru că, fiind patron la această companie, merge, cum ar veni, obligat forțat. În acționariatul Uber nu i-am găsit numele, o fi fost doar schema de a explica lipsa mașinii personale.

În trecut, patronul Uber a mai avut o relație cu tânăra R.L., ai cărei părinți s-au plâns tare de el și s-au bucurat enorm la despărțire.

Revenind la povestea noastră, soția Împăratului i-a comunicat soțului decizia de despărțire și, pentru copil, au stabilit ca ea să se mute pe aceeași scară de bloc. Ceea ce s-a și întâmplat. Dar cine s-a mai mutat pe aceeași scară de bloc, într-un alt apartament?

Nimeni altul decât „Patronul Uber”, care se pare că este foarte îndrăgostit de soția părăsitoare și probabil… posibilitățile sale.

Între timp, ca să fie treaba treabă și, de ce nu, rotundă, potrivit surselor CANCAN.RO, soția Împăratului a rămas gravidă cu „Patronul Uber”. Informația că soția „Împăratului de la LOFT” este însărcinată cu alt bărbat a fost promovată rapid în cercurile mondene, mulți nefiind surprinși să audă de telenovelă.

Studiind istoric situația în ansamblul său și deschizând dosarele mondene cum trebuie, putem remarca o oarecare repetiție, un oarecare ghinion repetitiv în viața „Împăratului de la LOFT”. În urmă cu zece ani, poate, el era căsătorit cu „Faianță” – așa cum era cunoscută doamna în oraș, dar cel mai bine cunoscută ca „Împărăteasa” (de la porecla soțului, oarecum evident).

Acea „Împărăteasă” a fost mai tot timpul dornică de noi aventuri, o femeie superbă și extrem de atrăgătoare. O definiție a MILF-ului. Toate ca toate până când, la un moment dat, căsătorită fiind ea l-a cunoscut pe Paul, zis Paul Red Bull. Zis așa deoarece lucra la firma Împăratului, conducea o superbă Dacia papuc cu aer condiționat, cu care livra excepțional, ca nimeni altul, doze de Red Bull. Să vă țineți tare, să vedeți poveste.

Etichete
Comenteaza