Scandal la Survivor România, în tabăra faimoșilor. Gest necontrolat din partea unui concurent ”Ce ești așa țărancă?”

Scandal la Survivor România, în tabăra faimoșilor. Gest necontrolat din partea unui concurent ”Ce ești așa țărancă?”
| Foto: wowbiz.ro

Culiță Sterp și Raluca Dumitru și-au aruncat cuvinte grele în cadrul competiției. Cei doi faimoși au creat un scandal de proporții în tabăra faimoșilor. 

În timpul jocului pentru recompensă, cele două vedere au răbufnit, iar Raluca Dumitru a avut un gest total necontrolat la adresa cântărețului: i-a aruncat cu nisip în față! Culiță s-a supărat tare și i-a atras atenția imediat. 

Culiță: Cea mai falsă persoană.  Faimosul a ținut să-i spună colegei lui că este ”fake” și că toată lumea crede acest lucru despre ea.

După ce a auzit aceste cuvinte, Raluca i-a aruncat cu nisip în ochi coechipierului ei, potrivit wowbiz.ro.

" Esti singura persoana care imi spune ca sunt fake, ok?"/"Da? Ia, uite-i...Ce e asta, de ce esti asa taranca? Ce-i comportamentul asta de mahala, femeie?!" 

Se pare că nici Cucu nu are o părere foarte bună despre Raluca Dumitru. Faimosul spune că vedeta este o bună informatoare și că tot se aude spune și-n altă parte, însă puțin deformat.

Cucu: Raluca este o informatoare foarte bună, ea tot timpul stă după copaci să asculte chestii și după aia să le spună puțin deformate.

 
Adică face telefonul fără fir 

Zanni: Cu Elena în alte chestii în care s-au mai întâmplat discutii de amenintari...e, când a făcut Stefan, n-a mai fost.

Cucu: Sunt neasumati.

Comenteaza