Scandal în lumea manelelor. Cu cine este în conflict Tzanca Uraganu : „Boschetarul ăsta... a ajuns un gunoi”

Scandal în lumea manelelor. Cu cine este în conflict Tzanca Uraganu : „Boschetarul ăsta... a ajuns un gunoi”
| Foto: wowbiz.ro

Scandal mare între Tzancă Uraganu și Miraj, fratele lui. Mult timp s-au certat în văzut lumii dar ce spune acum Tzancă despre el. 

Tzanca Uraganu' este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România. În ultimul an, cântărețul de manele s-a bucurat de un succes enorm pe rețelele sociale, acolo unde a ajuns să facă zeci de milioane de vizualizări. Piesele lui sunt ascultate și-n străinătate, de către românii de pretutindeni. Și fratele său, Miraj, este tot cântăreț de manele.

În ultimul timp, cei doi au ajuns să se certe în spațiul public, aruncându-și cuvinte grele. 

Totul a început de la un scandal dintre Tzanca și două vloggerițe, Reea și Tina. Ulterior, manelistul a ajuns la un conflict de proporții cu fratele său, Miraj, care lansase o piesă cu cele două surori.

Astfel, Tzanca Uraganu' a fost foarte supărat pe Miraj, căruia i-a adresat injurii în mediul online. 

” Boschetarul ăsta de Miraj, că asta este, un boschetar... de foarte mulți ani a ajuns un gunoi, mă obligă să fac aceste postări. Un mare incult, din toate punctele de vedere... M-ați tot întrebat fiecare, că a făcut piesă cu specimenele alea. Nu mă mai întrebați pe mine, vă rog frumos, ce a făcut, ce n-a făcut.

El este de aceeași categorie ca și ele. 

N-am vrut să-l bag în seamă dar a început să posteze de mine vorbe d-astea urâte. El este cel mai mare dușman al meu de ani de zile. Vă dați seama că nu-i convine. Să m... fata mea de că nu am proprietăți de un milion de euro. Cash. Și el, să m... fata mea, Anaisa, dacă are măcar casa plătită.

Să vedeți diferența, vorbim pe bune”, a spus Tzancă despre fratele lui, acum ceva timp. 

Nici Miraj nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns cu aceeași monedă fratelui său. ”E invidios, mi-a dat un mesaj, că de ce am făcut eu clip cu alea.

 
Păi alea sunt femei mă, ce treaba ai tu cu femeile, că știu că tu ești b.... Nu ți-au greșit cu nimic, au avut grijă de tine, de fii-ta, de nevastă-ta... Plătește-ți mașinile, că te sună ăia... 

Tu ai fost șoferul meu când mă îmbrăcam eu cu curea roși și pantofi roșii. Tu îmi spălai pantofii pe vremea aia. Ești fratele meu, îmi era milă de tine. Te făceam fericit când îți dădeam 300-1000 de euro. Dar tu, să m... familia mea, ești b... declarat. Nu cânți nici bine, ești cel mai mare ”falsator”. Tu ești un terminat, ce ți-au greșit fetele alea să-mi dai mie mesaje proaste. Tu ești incult și când dormi, ești bolnav închipuit”, a fost răspunsul lui Miraj, în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza