Un nou scandal în Casa Iubirii. Catinca și Robert sunt iar la cuțite! Se lasă cu amenințări: „Vezi că atitudinea asta nu este bună”

Un nou scandal în Casa Iubirii. Catinca și Robert sunt iar la cuțite! Se lasă cu amenințări: „Vezi că atitudinea asta nu este bună”

În cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, Catinca a ripostat în fața lui Robert după ce a încercat să o manipuleze.

În episodul de astăzi, Robert i-a spus Catincăi că atât ea, cât și restul fetelor din casă sunt influențate de Bianca, asta după ce a declarat că a văzut ce discuții au avut loc în casa fetelor.

Catinca a devenit foarte iritată din cauza lui Robert și l-a avertizat să nu încerce să o manipuleze așa cum face cu toată casa, pentru că nu îi va merge.

Concurenta consideră că fostul iubit al Mihaelei este fixist când vine vorba de ideile lui, aceasta fiind o strategie ca să pice într-o poziție de lumină pe micile ecrane, pentru telespectatori.  

Robert a ripostat și a atenționat-o pe Catinca să aibă grijă la atitudinea ei, pentru că se va răci de ea.

„Vezi că atitudinea asta nu este bună. Adică e bună, e bună că mă faci să mă răcesc”, a spus Robert.

„Deja te-ai răcit, nu ai simțit niciodată pentru mine nimic, măcar fii sincer!”, a spus Catinca.

La această declarație, Robert a spus că se bucură de decizia pe care a luat-o, respectiv să pună stop cunoașterii cu Catinca.

„Bravo, ești un bărbat excepțional, ce să zic. Extraordinar, așa vrei tu să pari în capul tă u”, a declarat Catinca.

După ce Catinca l-a complimentat ironic pe Robert, acesta i-a răspuns pe același ton ironic și s-a luat de caracterul ei. 

„Mulțumesc, normal! Dacă tu crezi asta, aici se vede caracterul tău”, a spus Robert.

Într-o notă la fel de ironică, Catinca i-a răspuns lui Robert la fel cum ar face-o el, încercând să-l pună într-o lumină proastă. 

„Ce faci? Dai nuanță lucrurilor? De ce te iei de caracterul meu? De ce-ți permiți să zici așa? Păi tu acum ce faci, scoți în evidență anumite chestii ca să mă atace lumea în online”, a spus Catinca, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza