Scandal în familia lui Ștefan Bănică Jr?! Lavinia Pârva a făcut anunţul, după ce am prins-o pe Irina: „Relaţia noastră...”

Scandal în familia lui Ștefan Bănică Jr?! Lavinia Pârva a făcut anunţul, după ce am prins-o pe Irina: „Relaţia noastră...”

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior au dezvăluit unele secrete din relația lor amoroasă.

 Relația dintre Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. a fost mereu ferită de presă și de camerele de filmat, chiar dacă amândoi sunt oameni de televiziune și persoane publice. Rare sunt ocaziile în care cuplul se afișează și mai mult, să-și povestească despre momentele prin care trec. 

Cuplul Lavinia-Ștefan au acordat recent un interviu pentru revista Viva, în cadrul căruia au povestit totul despre relația lor, copii, viața de familie, proiectele pe care le vor avea pe plan profesional și chiar despre nunta secretă

„Relația noastră este construită pe încredere și libertate, înțelegere reciprocă și comunicare”, a fost anunțul făcut de cei doi pentru revista Viva. 

Relația dintre Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva durează de mai bine de zece ani, după ce abia în toamna anului 2013 a vorbit despre oficializarea legăturii dintre ei. În anul 2017, cei doi s-au căsătorit în secret, în Bulgaria, la un restaurant de lux. Informații legate de nunta lor au început să apară abia la o lună de la marele eveniment. 

Cei doi au și un copil împreună, un băiețel pe nume Alexandru. Acesta este primul copil pentru Lavinia, dar Ștefan mai are doi, pe Radu Ștefan Bănică, de 20 de ani și pe Violeta, fata lui și a Andreei Marin, potrivit cancan.ro.

Comenteaza