S-a aflat motivul real pentru care Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divorțat: „Eram bolnavă...”

S-a aflat motivul real pentru care Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divorțat: „Eram bolnavă...”
| Foto: wowbiz.ro

Andreea Marin a decis să vorbească deschis despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei, și anume, despărțirea de Ștefan Bănică Jr.
 

Andreea Marin s-a confruntat cu probleme serioase pe parcursul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta a dezvăluit că se simțea nefericită și plângea mai mereu fără motiv, iar acest lucru a făcut-o să-și pună un semn de întrebare.

Când și-a făcut curaj să meargă la un specialist, fosta prezentatoare TV a aflat că suferea de depresie, o boală des întâlnită în zilele noastre. 

Andreea Marin a povestit că a trecut prin momente dificile pe vremea când era încă căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.

Vedeta începuse să nu se mai recunoască, căci era tot timpul nefericită și cu ochii în lacrimi. Din acest motiv, fosta prezentatoare TV a decis să apeleze la ajutorul specialiștilor.

Ea a mărturisit că ceea ce i s-a întâmplat Mădălinei Manole i-a dat de gândit, pentru că recunoștea unele semne ale depresiei, în ceea ce o privea: "Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu. Singurul moment fericit era atunci când îmi ţineam copilul în braţe! Nu voiam să realizez că am o problemă, nu! Eu eram o femeie puternică. Cazul Mădălinei Manole mi-a dat de gândit. După tragedie, ascultam la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei şi mi-ai dat seama că sunt multe comune.  Aşa că am decis să con sult un specialist să verific.", a povestit Andreea Marin, în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar.

Andreea Marin a recunoscut că depresia nu a fost singurul lucru cu care s-a confruntat. În perioada când a aflat că suferă de această boală vedeta nu era tocmai bine în căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Din acest motiv a hotărât, mai târziu, să pună punct mariajului cu artistul: "Sufleteşte nu eram bine! Am luat măsuri târziu, după cum ştiţi cu toţii (n.r. se referă la divorţul de Ştefan Bănica Jr.). Nu eram bine în viaţa personală. Dacă aş putea să schimb ceva la trecut, aş fi mai atentă la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur.", a mai spus vedeta, în podcastul amintit, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza