Teo Trandafir, îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?! A recunoscut totul în direct: "El...”

Teo Trandafir, îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?! A recunoscut totul în direct: "El...”

În ultima ediție a emisiunii "Teo Show", Teo Trandafir a luat pe toți prin surprindere cu declarațiile sale făcute în cadrul unui joc.

 Bursucu le-a provocat pe Andreea Antonescu și pe colega lui de platou să joace "adevăr sau provocare", iar cele două au fost nevoite să răspundă unor întrebări destul de incomode, legate de viața personală.

Teo Trandafir a dat undă verde întrebărilor lui Bursucu, în cadrul ultimei ediții a emisiunii pe care o moderează. Prezentatoarea a acceptat să joace "adevăr sau provocare" alături de Andreea Antonescu, pe care a avut-o invitată în platou, potrivit wowbiz.ro.

Dacă Andreea se aștepta să aibă parte de întrebări mai grele, se pare că lucrurile au stat tocmai invers. Cea care a tras lozul celor mai incomode întrebări a fost chiar vedeta Kanal D, căci a fost nevoită să spună numele unei vedete de care era îndrăgostită în adolescență. Teo nu a stat prea mult pe gânduri și l-a numit pe Ștefan Bănică Jr, lăsându-i pe toți mască: 

"Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

Teo Trandafir: Ștefan Bănică Jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică Jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?

Teo Trandafir: Da.

Bursucu: Și el știe?

Teo Trandafir: Nu.", a recunoscut Teo Trandafir în direct.

 

Comenteaza