Ștefan Bănică Jr. a luat bătaie?! Artistul a ieșit cu ochii vânăți pe stradă... Imagini horror cu vedeta TV

Ștefan Bănică Jr. a luat bătaie?! Artistul a ieșit cu ochii vânăți pe stradă... Imagini horror cu vedeta TV
| Foto: cancan.ro

 Ștefan Bănică Jr. a ieșit în oraș, vânăt la ochi de parcă abia abia ieșise dintr-un meci de box. 

Capitală, zona Dorobanți, Ștefan Bănică Jr. își face apariția la volanul bolidului său.

Coboară în doi timpi și trei mișcări și intră, „glonț”, în prima farmacie pe care o vede! De la spate, nimic nu pare să anunțe că imaginea perfectă pe care artistul o afișează de obicei a rămas, cel puțin pentru o vreme, de domeniul trecutului.

Farmacista e la datorie, îl salută, însă lui Ștefan Bănică nu pare să îi ardă de prea multe politețuri. Are nevoie de un medicament! Urgent! Iar pentru asta îi arată, „disperat”, telefonul!

„Demersul” artistului nu pare să fi fost în zadar, iar medicamentul de care avea nevoie a fost găsit, până la urmă! Salută și iese din farmacie! Abia atunci paparazzii CANCAN.RO surprind imaginile horror cu Ștefan Bănică Jr. Artistul e vânăt la ochi! Rău de tot! Ce-ai făcut, Ștefane?

Imaginea impecabilă cu care ne-a obișnuit Ștefan Bănică e departe de cea pe care o afișează acum! Ipoteze ar fi multe, însă cel mai aproape de adevăr ar putea fi o intervenție estetică. Mai exact, blefaroplastie inferioară! O intervenție chirurgicală menită să „repare” pleoapele căzute, care implică îndepărtarea excesului de piele, mușchi și grăsime. Scopul – îmbunătățirea vederii, dar și un aspect mult mai tânăr și odihnit al ochilor.

Fericit că nu a bătut drumul degeaba, artistul se îndreaptă spre mașina parcată în fața farmaciei. A găsit medicamentul mult dorit. Se urcă la volan, pornește motorul și pleacă, timp în care, cel mai probabil, o înștiințează pe soția lui, Lavinia Pîrva, că a găsit ceea ce căuta.

 

Comenteaza