Ștefan Bănică jr. în pragul falimentului?! Câți bani a pierdut artistul în pandemie: “Dacă pici într-o depresie, nu te ajută la nimic”

Ștefan Bănică jr. în pragul falimentului?! Câți bani a pierdut artistul în pandemie: “Dacă pici într-o depresie, nu te ajută la nimic”
| Foto: fanatik.ro

Ștefan Bănică Jr. a decis să vorbească despre efectele pe care le-a avut pandemia în viața sa, în cadrul unui podcast.

Ștefan Bănică Jr. a avut o relație stabilă cu tatăl său în perioada în care acesta a trăit. Artistul vorbește de fiecare dată cu emoție în glas despre tatăl său, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. De asemenea, copiii sunt un subiect destul de sensibil pentru artist, acesta fiind destul de implicat în toate activitățile lor.

Invitat în cel mai recent podcast al lui Mihai Morar, Ștefan Bănică Jr. a afirmat că tatăl său a fost un bărbat care i-a oferit afecțiune și iubire, chiar și după ce a crescut. Atât el, cât și fratele său se simțeau mândri de fiecare dată când tatăl lor îi pupa și îi îmbrățișa în public.

„Tata era un tip extrem de uman. Tata mă pupa și la 25 de ani la fel cum mă pupa și când erammic. De față cu toată lumea, nu avea nicio treabă cu chestia asta. Distanța ți-o impunea prin modul lui de a gândi. Eu am avut norocul că am fost ca un burete, adică luam cam tot ce vedeam, prindeam.”, povestește cu emoție Ștefan Bănică.

După cum bine știți, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan, îi calcă pe urme tatălui său. Băiatul a demonstrat tuturor cât de talentat este, mai ales după ce a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”.  În cadrul acestei emisiuni, Radu a demonstrat clar că așchia nu sare departe de trunchi, iar jurații au afirmat în nenumărate rânduri că se simt norocoși că îl pot vedea pe scenă pe nepotul marelui actor Ștefan Constantin Bănică.

Totuși, se pare că tatăl său nu a dorit să îl lase să participe inițial la această emisiune, deoarece îi era teamă că succesul l-ar putea afecta. Conform spuselor lui Ștefan Bănică Jr., fiul său a fost invitat să participe la emisiune încă de acum doi ani, însă l-a sfătuit să refuze, pentru a-și crea singur un statut.

„Pe Ștefan al meu eu nu l-am lăsat la Te cunosc de undeva. L-au chemat cu un an înainte și i-am zis ‘Bă, hai să ne gândim, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Am statut de student sau te faci controlor sau te faci cosmonaut. Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?’ ‘Ba da.’ Și nu că a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru. Ca dovadă, m-a ascultat, a intrat la Te cunosc de undeva și era studentul la Actorie Radu Ștefan Bănică, parcă suna mai bine.”, a povestit Ștefan Bănică, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza