Lavinia Parva rupe tacerea! Prima reactie a vedetei despre divortul de Stefan Banica Jr

Lavinia Parva rupe tacerea! Prima reactie a vedetei despre divortul de Stefan Banica Jr
| Foto: fanatik.ro

Cantareata a vorbit pentru prima data despre ultimele zvonuri, conform carora ea și  Stefan Banica Jr. ar divorța.

S-au casatorit in anul 2017, dupa cativa ani de relatie, dar iubirea dintre ei este cat se poate de reala. Este vorba despre Stefan Banica si Lavinia Parva. Recent, au aparut zvonuri ca cei doi ar divorta, iar artista a tinut sa faca primele precizari.

”Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a declarat Lavinia Pârva, potrivit bzi.ro.

Dupa ce Lavinia Parva a fost surprinsa in urma cu un an fara verigheta, presa a speculat faptul ca intre ea si Stefan Banica Jr. a fost o ruptura. La acel moment, Lavinia a avut o relatie acida cu privire la acele zvonuri pe o retea de socializare.

”Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!

Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoie să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa”, a transmis Lavinia Pârva pe Instagram, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza