Scandal la Survivor România! Culiță a fost acuzat că trișează. Ce a făcut artistul

Scandal la Survivor România! Culiță a fost acuzat că trișează. Ce a făcut artistul

Tensiunile dintre concurenți sunt din ce în ce mai mari. Culiță Sterp a fost acuzat de colegii de echipă că este favorizat de producătorii emisiunii.

Mai mult decât atât, se pare că fratele lui Iancu Sterp ar avea acces la telefon des, un lucru interzis de regulament și penalizabil cu eliminarea din competiție.

„Se zvonește că Culița a avut de multe ori acces la telefon, de exemplu episodul când a dispărut 10 ore, a aflat de acasă cum stă treaba cu publicul și de aceea a trecut în tabăra opusă, cu Elena.

Plus că Iancu a șters vlogul în care spunea că producția decide cine pleacă și voturile nu contează,iar acum s a sucit și îndemna lumea să l voteze. Dovadă că a vorbit cu producția și Culița e favorizat”, a precizat sursa.

De curând, după celebra dispariție, Culiță Sterp și-a schimbat stategia de joc. Deși de la început a fost în tabăra lui Zanni, el a decis brusc să se alieze cu Elena, adversara Faimosului în joc. Teoria este susținută și de Simona Hapiuc care a postat un mesaj sugestiv.

În urmă cu o lună, Culiță Sterp a fost dispărut de mai bine de zece ore, iar concurentul a fost căutat de Garda de Coastă din Republica Dominicană.

El a fost găsit în cele din urmă, iar atunci când a dat față în față cu Garda de Coastă a spus că s-a rătăcit. Nu a mai găsit drumul spre ”casă” de mai bine de 10 ore, însă a fost teafăr.

„Erau 10 oameni aliniați. Mă gândeam că scoate unul pușca, zici că eram infractorul. E un lucru bun că lor le pasă de noi, na, e normal, dar m-am speriat. Chiar e periculos să te rătăcești, să rămâi singur prin pădure… Ei se pot gândi la orice. Poți să cazi într-o groapă din aia mare, să te muște ceva”, le-a povestit Culiță colegilor săi după ce a ajuns din nou printre ei, potrivit cancan.ro.

Comenteaza