Scandal de proporții la Survivor România! Concurenții ambelor echipe au pornit un război

Scandal de proporții la Survivor România! Concurenții ambelor echipe au pornit un război
| Foto: fanatik.ro

Ediția de astăzi vine cu mai multe discuții conflictuale între concurenții ambelor echipe.

Survivor România revine cu o nouă ediție astăzi, 24 mai, și aduce în atenția telespectatorilor noi conflicte în cele două echipe. Cei vizați sunt Zanni și Elena Marin, dar și Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă.

Ediția de astăzi poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro începând cu ora 20:00. Faimoșii și Războinicii vor dispusa primul joc al săptămânii, cel de recompensă.

Survivor România revine cu o nouă ediție pe micile ecrane în această seară. Cele două echipe vor lupta pentru recompensă, iar miza se anunță a fi una mare.

Show-ul se apropie de final, iar concurenții încep să aibă tot mai puțină răbdare. Noi discuții controversate apar în cele două tabere.

După eliminarea lui Ștefan, au mai rămas doar trei concurenți în echipa Faimoșilor, în timp ce Războinicii au doar cu o persoană în plus.

În timp ce Elena Marin este pusă la zid de Zanni și Sebastian, Maria este acuzată de colegii ei că încearcă să se victimizeze precum adversara ei.

„A început Elena ‘băiat bun, Doamne’..doar te rog să te oprești, pentru că era scena aia de teatru pe care a început-o, să se toarne unul pe altul, vezi că mi-ai zis aia, vezi că mi-ai făcut aia, esti cel mai pervers, vreți să vă zic ce mi-a zis ăsta între patru ochi?”, spune Zanni la testimoniale.

„Am creierul varză, simt că nu mai pot, simt că nu pot vorbi”, spune și Elena.

După Consiliul de eliminare Survivor România, cele două echipe au revenit în camp, unde au loc tot felul de discuții. Elena Marin îl întreabă pe Andrei Dascălu dacă i se pare corect că a ieșit favoritul publicului.

„Ți se pare corect că tu ai ieșit favorit al publicului?”, îl întreabă dansatoarea pe războinic.

Albert este de părere că Maria încearcă să-i facă pe colegii ei să se certe cu ea ca să fie în ipostaza de victimă. „Încearcă aceeași strategie ca Elena, cumva să sărim noi pe ea, ea să cadă victimă”, susține tânărul.

În timpul jocului pentru recompensă de la Survivor România, Albert și Sebastian au parte de un nou conflict. Faimosul îl acuză pe adversarul său de un gest care nu i s-a părut în regulă, în timp ce acesta îi întoarce replica.

„Ce te încurajezi atâta acolo, mă?”, îl întreabă Sebi pe războinic. „Ce vorbești tu urât așa cu mine, mă? Tu pe mine să mă faci la psihic? Îți trebuie inteligență ca să mă faci pe mine la psihic”, este replica lui Albert.

După jocul de recompensă, concurenții vor avea un mini-game, după cum anunță și Dan Pavel. Urmărește ediția de astăzi și află cine se va bucura de recompensa pusă în joc, potrivit fanatik.ro

Comenteaza