SCANDAL de proporții la Survivor! Andreea Tonciu, extrem de nervoasă:  „Nu ești bărbat. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Ești nebun și pervers”

SCANDAL de proporții la Survivor! Andreea Tonciu, extrem de nervoasă:  „Nu ești bărbat. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Ești nebun și pervers”
| Foto: ziareonline.ro

Surviro România 2022 continuă cu noi scandaluri. În ultima ediție CRBL și Andreea Tonciu s-au certat grav.

În cea de-a treia ediție Survivor România, tensiunea a atins cote maxime, iar concurenții și-au aruncat cuvinte dure. CRBL și Andreea Tonciu au fost protagoniștii unui scandal de proporții. De la ce a pornit, de fapt, totul.

După scandalul pe care l-a avut cu Roxana Ciuhulescu, CRBL a avut parte de o altă discuție aprinsă cu o concurentă din echipa Faimoșilor. Mai exact, este vorba de Andreea Tonciu.

Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor. Cei doi s-au susținut reciproc în timpul probei, însă, după ce s-au întors în tabara lor, au început să-și aruncte cuvinte dure. Iată de la ce a pornit întreg scandalul.

Ediția de marți, 18 ianuarie, a fost plină de momente neașteptate. Un concurent a fost descalificat, Războinicii și Faimoșii au avut parte de discuții aprinse, iar CRBL și Andreea Tonciu și-a aruncat cuvinte dure, după terminarea probei.

Pe tot parcursul probei, CRBL și Andreea Tonciu s-au încurajat reciproc și s-au felicitat pentru reușite. Însă, după ce au ajuns la tabara lor, cei doi Faimoși au început să se certe. Totul s-a întâmplat după ce Roxana Ciuhulescu a fost nominalizată spre eliminare.

‘Mi se pare că nu ești bărbat, mi se pare că nu ai argument în fața femeii. Nu îmi place tonul tău. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Ești nebun, ești pervers’, i-a spus Andreea Tonciu colegului ei.

Vedeta a continuat seria declarațiilor șocante la testimoniale.

Concurenta este de părere că Faimosul este un om dur, egoist și că ar trebui să renunțe la statul de lider.

‘Din punctul meu de vedere, CRBL este un om dur, un egoist, mă deranjează foarte mult când spune că ne plângem. Nevasta lui nu se plânge acasă? Suntem femei. De ce nu spune chestiile astea unor bărbați, nu femeilor. Nu voi avea niciodată vreun șef în această competiție. Cine se crede șef să se creadă la el acasă’, a mai spus fosta asistentă TV.

Totodată, CRBL nu a fost interesat de cele spuse de fosta asistentă de televiziune. Și-a motivat, însă, nominalizare, spunând că a votat-o pe Roxana Ciuhulescu spre eliminare din motive sportive.

‘Nu mă interesează părerea ta. Tu când vorbești cu mine să ridici mâna sus mai întâi, sunt mai în vârstă’, i-a spus apoi CRBL brunetei, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza