Salman Khan spune ADEVĂRUL! Iubitul Iuliei Vântur a recunoscut că a înșelato: „AM FOST PRINS, SUNT PROST”  

Salman Khan spune ADEVĂRUL! Iubitul Iuliei Vântur a recunoscut că a înșelato: „AM FOST PRINS, SUNT PROST”  
| Foto: cancan.ro

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a recunoscut că îi este greu să rămână fidel atunci când se află într-o relație de lungă durată. 

 

Dovadă o face și faptul că a fost părăsit înainte de a se căsători de actrița Sangeeta Bijlani, după 10 ani de relație.

Salman Khan și Sangeeta Bijlani au fost parteneri și la un pas să ajungă în fața altarului. Însă, într-un final, s-au despărțit. Femeia a renunțat la carieră în Bollywood, dar a rămas într-o relație de prietenie cu actorul care, în prezent, are o relație cu Iulia Vântur.

“Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”, a declarat Sangeeta Bijlani.

Invitat recent la un eveniment, Salman Khan a vorbit și despre relația cu Sangeeta Bijlani și cât de aproape a fost să să se însoare cu ea.

“A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite”, a spus și Salman Khan.

Când a fost întrebat dacă nunta a fost oprită când ”a fost prins”, Salman Khan a încercat să ocolească întrebarea: “Da, cam așa ceva”. Însă a recunoscut: “Am fost prins. Sunt prost!”

Sangeeta Bijlani a debutat la Bollywood în 1987 cu Qatil, alături de Aditya Pancholi. A apărut și în filme precum Tridev, Hathyar și Jurm. Salman a fost văzut ultima dată în Radhe: Your Most Wanted Bhai. Sangeeta a menționat că se așteaptă să revină, de preferință prin emisiuni web, deoarece acesta pare să fie ceea ce atrage publicul.

Iulia Vântur (n. 24 iulie 1980, Iași, România) este o prezentatoare de televiziune, model și actriță română, remarcată îndeosebi pentru rolul de coprezentator al unuia dintre cele mai populare și longevive show-uri TV live din România, „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr..

Timp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV, din 2006 devenind prezentatoarea știrilor în prime time și weekend. A primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune, Iulia Vântur fiind considerată una dintre puținele vedete TV care au realizat performanța de a prezenta numai emisiuni live.

Debutul său în actorie a avut loc în anul 2011 pe scena teatrului Metropolis, în piesa „Lautrec la bordel”, în regia lui Horațiu Mălăele. Cu aceeași piesă a participat și la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de aproape un deceniu. Povestea de iubire pe care o are cu starul indian a făcut-o pe românca noastră să se concentreze mai mult pe cariera muzicală. Totodată, familiile lor se înțeleg foarte bine chiar dacă sunt la o distanță de câteva mii de kilometri, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza