Salman Khan i-a dat papucii Iulei Vântur?! Mesajul trist al vedetei: „Atunci când nu mai faci eforturi..”

Salman Khan i-a dat papucii Iulei Vântur?! Mesajul trist al vedetei: „Atunci când nu mai faci eforturi..”
| Foto: ciao.ro

Iulia Vântur și Salman Khan se pare că s-au despărțit definitiv. Vedeta a dat de înțeles că relația lor a luat sfârșit.

Iulia Vântur și-a luat fanii prin surprindere cu noua postare din mediul online. Vedeta a postat câteva fotografii, însoțite și de un mesaj. Frumoasa blondă a spus că relațiile se termină, atunci când nu se mai fac eforturi. Mai mult, Iulia Vântur a scris că eforturile au fost doar din partea ei și acum a rămas doar cu oamenii care contează și cărora le pasă.

„Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Asta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta. Am avut puține ”prietenii” de acest fel. Acum am rămas doar cu oameni cărora le pasă cu adevărat, care își lasă orgoliul deoparte în prietenie. Când găsești un prieten adevărat, păstrează-l cu dragoste, grijă și onestitate!”, este mesajul postat de vedetă într-un InstaStory.

Cei care o urmăresc pe Iulia Vântur s-au grăbit să tragă concluzii. Ei cred că relația vedetei TV cu Salman Khan s-ar fi terminat.

Iulia Vântur a explicat motivele pentru care nu s egrăbește să se căsătorească cu Salman Khan încă, deși inclusiv familia ei face presiuni.

”Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat mi s-a pus încontinuu această întrebare.

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a pus această întrebare”, a mai spus ea, potrivit ciao.ro.

Comenteaza