S-a despărțit de Viorel, iar acum este însărcinată! Vulpița dă vestea cea mare

S-a despărțit de Viorel, iar acum este însărcinată! Vulpița dă vestea cea mare

Veronica i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a dat vestea cea mare pe internet. Aceasta s-a despărțit de Viorel iar acum este însărcinată.

Vestea că Vulpița și Viorel și-au spus adio, i-a luat pe toți prin surprindere. Veronica și fostul ei partener de viață au ținut prima pagină a ziarelor luni la rând, devenind cunoscuți pe micile ecrane datorită felului lor de a fi. Erau modești și foarte sinceri. Lucrurile păreau să meargă bine pentru ei la București, însă într-o clipă, Viorel a decis că este mai bine să se întoarcă la casa părintească din Blăgești. Acela a fost momentul când cuplul a fost dat uitării de către cei care-i urmăreau la TV.

Ei bine, a trecut timpul și nu s-a mai știut nimic despre ei. Până de curând, când Veronica i-a șocat pe toți cu anunțul despărțirii. Ea și Viorel nu mai sunt împreună, deși au doi copii. Cei mici au rămas în grija tatălui, iar tânăra mămică a mers pe drumul ei. Cel mai probabil, aceasta și-a refăcut viața sentimentală, așa cum reiese din ultimele postări de pe internet.

A transmis un mesaj surprinzător în mediul online: „Te iubesc mult”, apoi la scurt timp a postat o fotografie cu burtica de gravidă. ”Încă oleacă. 3”. Vulpița a ținut să anunțe pe toată lumea că va fi, din nou, mămică. Nu se știe însă dacă, între timp, s-a împăcat cu tatăl copiilor ei sau și-a găsit pe altcineva cu care să-și întemeieze o nouă familie. Vulpița este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, însă cert este că nu a mai amintit nimic despre fostul ei soț. Nici pe Instagram nu-l urmărește pe Viorel, semn că lucrurile stau prost între ei, potrivit cancan.ro.

Comenteaza