S-a ajuns prea departe! Cum au fost PRINȘI Laura Giurcanu si Tj Miles, în timp ce colegii dormeau

S-a ajuns prea departe! Cum au fost PRINȘI Laura Giurcanu si Tj Miles, în timp ce colegii dormeau

 Laura Giurcanu și TJ Miles au fost surprinși în ipostaze „picante” în timp ce colegii lor de echipă dormeau.

Doi dintre membri echipei Faimoșilor, Laura Giurcanu și TJ Miles, au reușit să atragă toată atenția asupra lor, iar zvonurile despre o posibilă relație amoroasă între ei nu au întârziat să apară. După ce s-a tot discutat despre această apropiere a lor, iubitul modelului și-a exprimat în cele din urmă părerea despre cele întâmplate.

Laura Giurcanu și TJ Miles, noi gesturi de afecțiune la „Suvivor”. Ce părere are iubitul modelului de apropierea dintre cei doi

Laura Giurcanu și TJ Miles sunt doi dintre cei mai puternici membri ai echipei Survivor, iar apropierea dintre ei este mai mult decât evidentă. După episodul din primele săptămâni ale competiției, când au fost acuzați că au petrecut ore întregi în apă, acum situația se repetă și naște și mai multe presupuneri despre o posibilă relație amoroasă între ei.

Prima care a fost deranjată de apropierea lor a fost Andreea Tonciu, care a acuzat-o imediat pe Laura că-și înșală iubitul de acasă și a criticat-o dur pentru acest lucru. Deși modelul a negat că ar avea o relație cu colegul său de echipă, între ele s-a născut un adevărat conflict, iar replicile care au fost aruncate nu au fost deloc ușor de suportat.

Cu toate acestea, Laura și TJ au continuat să fie la fel de apropiați ca și până atunci. Au mers atât de departe încât au dormit împreună sub aceeași pătură, iar spectatorii s-au întrebat ce părere are iubitul modelului despre toate astea. Ei bine, tânărul acceptă comportamentul acesteia și nu-l găsește deplasat, ea fiind de fel o persoană mult mai apropiată de băieți în general.

„Am vorbit cu el, nu are nici cea mai mică problemă. Laura se înţelege mai bine cu băieţii, a fost mereu o fire băieţoasă”, a spus Bianca Giurcanu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Având în vedere că apropierea dintre TJ Miles și Laura Giurcanu este evidentă, și colegii lor au început să-și facă griji legat de ce se va întâmpla în echipa lor. Sebastian Chitoșcă și-a exprimat liber părerea despre cei doi, mărturisind că dragostea nu are ce căuta într-o asemenea competiție.

„Sunt de altă părere. A avut dreptate, n-a avut dreptate, e părerea ei. O relație de dragoste într-o competiție afectează echipa. În momentul în care ăia doi amoroși nu se mai înțeleg sunt afectați și nu mai dau același randament. Poate, într-o seară, în loc să se culce unul pe o parte și altul pe cealaltă parte se strâng mai mult în brațe și se face 3-4 dimineața. Te trezești la ora 7 debusolat puțin”, este analiza făcută de Sebastian Chitoșcă, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza