S-a aflat pe la ce vârstă și-a pierdut Nicoleta Luciu virginitatea. Cine a fost primul bărbat din viața ei

S-a aflat pe la ce vârstă și-a pierdut Nicoleta Luciu virginitatea. Cine a fost primul bărbat din viața ei
| Foto: cancan.ro

Nicoleta Luciu a fost foarte dorită de mulți bărbați, însă doar unul i-a furat inima pe timpul acela.

Întorcându-ne cu mulți ani în urmă, Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai râvnite vedete din showbizul românesc, iar bărbații făceau ”coadă” în fața ei, pentru a o cuceri. Ba mai mult decât atât, aceasta a fost considerată și cea mai frumoasă femeie din România. Însă nu toată lumea știe cine a fost bărbatul din viața ei care a transformat-o în femeie! Nicoleta Luciu a avut o relație cu artistul Dinu Maxer timp de opt ani, iar de la vârsta de 19 ani, vedeta a devenit femeie. Relația, însă, nu a mai durat, depărțirea survenind în urma geloziei.

Nicoleta Luciu este fericită în prezent! A dezvăluit secretul căsniciei de lungă durată
Are o familie ideală și o căsnicie solidă, însă nu a fost ușor să ajungă la acest echilibru. Nicoleta Luciu s-a confruntat cu mai multe experiențe pe parcursul relației cu Zsolt Csergo, tatăl celor patru copii ai ei. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2012. Nicoleta Luciu a renunțat la cariera ei din showbiz, s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de soțul ei, ba chiar a trecut și peste infidelitățile celui care i-a jurat iubire o viață întreagă. Acum câțiva ani, partenerul de viață al brunetei, afaceristul Zsolt Csergo, a avut o aventură cu o antrenoare de fitness.

Cei doi au fost la un pas de divorț atunci. Acum, însă, Nicoleta Luciu  are câteva sfaturi pentru femeile care își doresc o relație cât mai solidă.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit cancan.ro.

Comenteaza