Primele imagini cu iubitul Danielei Crudu! Cine este bărbatul alături de care va avea un copil

Primele imagini cu iubitul Danielei Crudu! Cine este bărbatul alături de care va avea un copil
| Foto: spynews.ro.

Fosta asistentă TV, Daniela Crudu, este însărcinată în 3 luni și va devenim mamă pentru prima dată.

Fără dar și poate, putem spune că Daniela Crudu este una dintre cele mai râvnite femei din lumea showbiz-ului românesc, însă iată că... doar EL este norocosul! Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, vă prezintă în exclusivitate imagini cu iubitul Danielei Crudu.

Nu mai este un secret faptul că de când s-a retras din televiziune Daniela Crudu este din ce în ce mai discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, însă nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea veste: Daniela Crudu este însărcinată.

Într-adevăr, de mai multe ori, bruneta a mărturisit că își dorește să devină mamă, că își dorește o familie și iată că visul ei s-a îndeplinit, iar acum este în al nouălea cer de fericire. Bineînțeles, acest lucru se poate vedea și în fotografiile în care Daniela Crudu apare alături de iubitul ei.

Surse din anturajul celor doi au povestit că bărbatul cu care se iubește Daniela Crudu este un machedon în vârstă de 27 de ani. Așadar, între cei doi îndrăgostiți este o diferență de vârstă de șase ani.

În imagini, cei doi apar foarte fericiți, iar zâmbetele lor parcă vorbesc de la sine, mai ales acum, în condițiile în care urmează să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului. Ei bine, nu a fost întotdeauna totul roz, căci aceleași surse au povestit că, la un moment dat, Daniela Crudu a vrut să se despartă de iubitul ei.

Chiar atunci, fosta asistentă TV a aflat că este însărcinată, așa că a lăsat deoparte toate tensiunile și neînțelegerile și s-a împăcat cu iubitul ei în vârstă de 27 de ani, Daniel. Mai mult decât atât, despre iubitul Danielei Crudu s-a aflat că nu este un bărbat potent financiar.

De altfel, aceleași surse au mărturisit că Daniela Crudu este cea care ”ține casa”. De când s-a retras din televiziune, celebra brunetă și-a făcut cont pe Onlyfans, platformă destinată exclusiv adulților, acolo unde câștigă sume impresionante.


 
 

Comenteaza