Andreea Marin a vrut să se sinucidă când suferea de depresie: „Le va fi mai ușor fără mine…”

Andreea Marin a vrut să se sinucidă când suferea de depresie: „Le va fi mai ușor fără mine…”
| Foto: ciao.ro

Andreea Marin şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu recent şi a vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa ei, când suferea de depresie.

Andreea Marin a fost invitată recent în cadrul podcastului Celebru și Părinte, acolo unde a povestit că s-a luptat doi ani cu depresia, iar la un moment dat se gândea că va avea acelaşi sfârşit ca Mădălina Manole. Problemele au apărut în viaţa vedetei imediat după ce a devenit mamă, pe fondul unor nemulțumuri personale. La vremea respectivă bruneta era căsătorită cu Ştefan Bănică Jr.

„E o boală, nu e o vină depresia. E ceva distructiv pur și simplu și la un moment dat poți să ajungi să faci un gest regretabil și ireversibil, cum ar fi sinuciderea. Păi de ce să ajungi acolo? Vă uitați la mine, mă vedeți un om puternic, după cum spuneai mai devreme, te-ai fi gândit vreodată că mi-au trecut astfel de gânduri prin minte? Da, printr-o minte care suferă, care este bolnavă și un suflet asemenea, căci și sufletul se îmbolnăvește totodată, pot trece astfel de gânduri. De pildă „gândul că celor dragi, pe care uite, eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine’.

E o prostie, acum știu asta, dar la vremea aceea nu știam și e un mare pericol să îmbrățișezi o fugă din viață închipuindu-ți că faci vreun bine cuiva. Nu, nu faci un bine nimănui și nu-ți faci bine nici ție”, a declarat Andreea Marin, potrivit ciao.ro.

Comenteaza