Ce spune Anghel Damian despre nuntă? Actorul nu pare hotărât să o ia de soție pe Theo Rose

Ce spune Anghel Damian despre nuntă? Actorul nu pare hotărât să o ia de soție pe Theo Rose

Anghel Damian formează un cuplu cu Theo Rose de ceva timp și acum a vorbit despre nuntă într-un podcast.
 

Anghel Damian și Theo Rose se iubesc din vara anului trecut, după ce fiecare a ieșit din câte o relație de lungă durată.

Iubirea lor a evoluat rapid, astfel că la doar patru luni distanță de la oficializarea relației, artista a anunțat că este însărcinată.

Cei doi așteaptă acum să devină părinți pentru prima dată, băiețelul Sasha, așa cum i-au ales deja numele, fiind pe drum.

Însă, deși își vor extinde familia, cei doi amorezi nu par hotărâți să facă pasul cel mare.

Din punctul lui de vedere, conform ultimelor destăinuiri făcute, nunta nu este un eveniment atât de important. Ba chiar, poate fi stresant și deloc distractiv, mai subliniază actorul. 

Ce-i drept, fostul iubit al Liei Bugnar nu vorbea despre o posibilă nuntă a lui, ci în general despre un acest fel de eveniment, însă tot a lăsat loc interpretărilor.

”Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus Anghel Damian, în cadrul podcast-ului susținut de Codin Maticiuc.

Cântăreața spunea că este posibil să facă o cununie în fața lui Dumnezeu și să semneze actele, pentru ca băiatul să poarte numele tatălui, dar exclude orice mare petrecere de după.

”În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”, a dezvăluit Theo Rose, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza