S-a aflat! Ce s-a întâmplat între Andreea Antonescu și un coleg de la Survivor când nu erau filmați

S-a aflat! Ce s-a întâmplat între Andreea Antonescu și un coleg de la Survivor când nu erau filmați
| Foto: impact.ro

După ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde are loc concursul Survivor România, Andreea Antonescu a apărut la TV unde a spus cum și-a petrecut zilele în cadrul emisiunii.

 Vedeta a declarat că a avut parte de momente mai puțin plăcute din cauza unui coleg.

Întoarcerea Andreei Antonescu din cadrul competiției Survivor România este presărată declarații intense cu privire la concursul din Republica Dominicană.

Vedeta a afirmat că a dormit pe podea și că mâncarea nu a fost suficientă, afirmând că ”efectiv am făcut foamea”. După doar trei săptămâni petrecute în cadrul competiției, artista a revenit pe meleaguri românești.

În cadrul emisiunii prezentată de către Teo Trandafir, Andreea a mărturisit că i-a dus dorul fiicei dar și a prientenilor ei. Vorbind și despre competiție, artista a dezvăluit mai multe informații neașteptate despre Culiță Sterp, colegul ei de echipă din cadrul concursului din Republica Dominicană.

„A zis că ar trebui să îi rupem Andreei un picior ca să stea pe bancă, să nu concureze. Vreau să cred că e o glumă, eu am un simț al umorului dezvoltat. Mă așteptam la un pic mai multă verticalitate din partea lui”, a afirmat Andreea Antonescu în emisiunea de la Kanal D

În cadrul concursului, Andreea Antonescu s-a apropiat foarte tare de Elena Marin, cu care se cunoștea înainte de a intra în cadrul comeptiției. Astfel, perioada petrecută acolo le-a întărit și mai tare legătura și speră ca dansatoarea să câștige competiția, adăugând: „E o dansatoare minunată, o fată muncitoare. I-am zis că sper să aducă trofeiul acasă”.

„Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a declarat Andreea, potrivit impact.ro.

Comenteaza