S-a aflat ce s-a întâmplat de fapt în casa Clejanilor: „Mă bruschează! Dacă nu vă comportați...”

S-a aflat ce s-a întâmplat de fapt în casa Clejanilor: „Mă bruschează! Dacă nu vă comportați...”

Certurile au atins cote maxime în casa Clejanilor. Înainte ca Ioniță să sune la 112, a izbucnit un scandal teribil în casa lor.

În timp ce Ioniță de la Clejani încearcă să aplaneze conflictul, soția lui pare că a cedat nervos și, la un moment dat, ea i-a luat din mână telefonul băiatului său, care făcea un live pe social media. 

Una dintre utilizatoarele de TikTok a salvat live-ul făcut de Fulgy chiar în timp ce o discuție purtată cu părinții săi a scăpat de sub control. După cum veți descoperi în dialogul de mai jps, Ioniță de la Clejani l-a rugat pe fiul lui să închidă transmisia directă și să vorbească despre soluția potrivită pentru problemele cauzate, însă, acesta din urmă nu pare dispus să comunice.

Viorica de la Clejani a fost tranșantă și i-a spus pe un ton autoritar lui Fulgy să își facă alt cont de YouTube și, pentru că era furioasă pentru comportamentul lui, ea i-a smuls smartphone-ul. Acesta a fost momentul în care producătorul muzical a spus că se simte bruscat.

Ioniță de la Clejani: Haide, mă, jos!

Fulgy: Auzi, mă…

Ioniță de la Clejani: Lasă, închide ăla.

Fulgy: Mama zice numai… «Fir-ai al dracu… Închide dracu…». Unde mă duci, mă? (n.r.: îl întreabă pe tatăl său).

Ioniță de la Clejani: Haide, mă, jos, să vorbim. Lasă live-ul ăla.

Fulgy: Pe șmecherește?

Viorica de la Clejani: Bă, fă-ți alt cont de YouTube, că tu nu ai treabă cu javrele astea, cu sărăciile astea! Oprește-l!

Fulgy: Bă, mamă!

Viorica de la Clejani: Oprește!

Fulgy: Bă, mamă… Bursuc… Ah, mi-ai zis… Să moară familia mea… acum, dacă nu vă comportați frumos cu mine.. Mă bruschează, să faceți TikTok. Ai lovit cățelul

Viorica de la Clejani: Dă-ncoace telefonul ăsta!

Controversatul artist a fost prins drogat la volan în noaptea de 29 spre 30 mai de un polițist din București. Ulterior, oamenii legii l-au dus la INML, unde i s-au recoltat probe biologice și, la plecare, el a făcut dezvăluiri tranșante în fața jurnaliștilor.

În cadrul primului interviu oferit la TV după incidentul nefericit, Fulgy a spus că a fost un elev eminent de când a început școala și până când a dat examenul de bacalaureat. Mai mult, a mărturisit că plănuiește să acceseze fondurile europene ca să își poată demara anumite proiecte muzicale, potrivit cancan.ro.

Comenteaza