S-a aflat care este legătura Mariei Constantin cu moartea lui Marcel Toader: „I-a pus capac la coșciug.”

S-a aflat care este legătura Mariei Constantin cu moartea lui Marcel Toader: „I-a pus capac la coșciug.”

Cele două căsnicii cu Maria Constantin și Gabriela Cristea l-ar fi adus la capătul puterilor și al depresiei pe Marcel Toader.

Mircea N. Stoian, fostul coleg a lui Dan Capatos, a mărturisit, în urmă cu mai mult timp, despre ce legături amoroase a avut Marcel Toader de-a lungul vieții. 

Mircea Stoian a declarat că toate au mers cum nu își dorea în viața lui Marcel odată cu despărțirile dureroase de care a avut parte.

Omul de televiziune a povestit despre căsniciile eșuate din viața lui Marcel Toader, dar și despre cum i-a fost afectată viața, după ce a trecut prin mai multe depresii.

Marcel Toader a început să își înece amarul în țigări și în băuturi alcoolice, după separarea de Maria Constantin, iar în momentul în care nu a mai primit comenzi pentru piscine, omul de afaceri a intrat într-o stare de depresie și mai adâncă.

„Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug, ea i-a pus capac la coșciug. Relația lor a fost toxică, la ”Ferma”, unde au participat împreună, încercau să păstreze aparențele. Să ne spună Maria, dacă are curaj, cum a fost în noaptea nunții? Eu știu, dintr-o sursă, și mi-a confirmat și Marcel, înainte de a muri. Din păcate, Marcel nu și-a găsit locul. Era într-o depresie profundă.

N-a știut să facă decât piscine și, pentru că nu a mai avut comenzi, iar Gabriela Cristea, penultima soție, i-a sărit în cap că i-a luat banii, afacerile nu au mai mers bine”, a spus Mircea N. Stoian, despre depresia lui Marcel Toader, pentru playtech.

„Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ai fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am considerat că, decât să fiu în plus, mai bine stau singură și cu siguranță. Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine. Eu am aflat prima când a murit și asta pentru că familia la care s-a întâmplat incidentul erau prieteni de-ai noștri. Ei m-au sunat imediat și mi-au cerut numărul băiatului lui. Am aflat într-un mesaj: «Maria, condoleanțe, Marcel a murit»! Cât a stat cu mine, Marcel nu se îngrijea foarte mult. Am avut o discuție cu el când m-am dus să-mi iau niște lucruri. Știam că nu are venituri în perioada respectivă, eu am împărțit cu el jumătate din bani. Cu băiatul lui nu am mai vorbit, mi-aș fi dorit să iau parte la înmormântare. Am trimis o coroană. Dacă ajung la Constanța o să merg să-i pun o lumânare”, a povestit Maria Constantin în cadrul unui interviu.

 

 

Comenteaza