S-a aflat adevărul! De ce a fost eliminată Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022

S-a aflat adevărul! De ce a fost eliminată Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022

Roxana Ciuhulescu a părăsit Republica Dominicană, după ce a fost eliminată din show-ul de la Pro Tv.

Seara trecută Roxana Cihulescu a fost trimisă acasă. Deși a intrat în competiție cu probleme de sănătate, concurenta din echipa Faimoșilor a luptat până în ultimul moment.  Aceasta s-a confruntat cu probleme medicale, iar rotula ei a avut mult de suferit. A fost dusă la spital, i s-a extras și lichid de acolo, dar  într-un final medicii au decis că Roxana Ciuhulescu să părăsească show-ul:

”Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar, pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor România 2022 se oprește în această seară, acum și aici”, este mesajul transmis de Daniel Pavel, în consiliul de nominalizare.

Trei concurenți au fost eliminați, până în acest moment: Xonia și Roxana Ciuhulescu, de la Faimoși, și Liviu Mihalca, de la Războinici, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza