S-a aflat adevărul! Cine este iubitul lui Denise Rifai! Prezentatoarea e îndrăgostită lulea:Mă aflu în echilibru”

S-a aflat adevărul! Cine este iubitul lui Denise Rifai! Prezentatoarea e îndrăgostită lulea:Mă aflu în echilibru”
| Foto: ciao.ro

Denise Rifai a oferit detalii despre iubitul ei. Vedeta spune că trece prin cea mai liniștită perioadă din viața ei. 

Denise Rifai este astăzi una dintre cele mai în vogă vedete din România. După 11 ani petrecuți la Realitatea Tv, popularitatea ei a explodat de când face emisiunea de la Kanal D.

Celebritatea prezentatoarei Denise Rifai, care este și foarte frumoasă i-a determinat pe fani să se întrebe care sunt cele mai bine păstrate secrete ale ei. Așadar, într-un interviu acordat exclusiv pentru CANCAN.RO, vedeta a vorbit nu doar despre preferințele vestimentare, ci și cele în materie de bărbați.

Cine este iubitul lui Denise Rifai
„Îmi plac ținutele elegante, feminine, dar și cele relaxate, sport. Port și deux pieces-uri elegante, dar și fuste mini în combinație cu sacouri, cămași. Ador negrul și albul, dar la fel de bine mă simt și în pasteluri sau culori tari. Când nu sunt în emisiune, unde ținuta este una sobră, rafinată, all black.

Mă îmbrac în funcție de starea mea de spirit sau de contextul în care trebuie să fiu. Ah, tocurile! Merg foarte des pe tocuri, acele high heels care ne pun pe noi, femeile, în valoare. O femeie pe tocuri este impunătoare, dar în același timp extrem de senzuală. E femeie la superlativ. Tocurile îți oferă o postură deosebită a corpului. Așadar, da, pantofii cu toc înalt au loc întotdeauna în garderoba mea (…) Referitor la viața mea privată, ce pot să spun este că mă aflu în echilibru„, a declarat Denise Rifai. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine este tatăl lui Denise Rifai
Despre viața personală, Denise Rifai vorbește extrem de puțin, iar atunci când o face aflăm că erou îi este tatăl, iordanian de origine. „Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare. Din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane.

El a reușit în lumea lui. A crescut într-o cultură cu niște idei clar conturate. Vreau să fie foarte mândru că are niște copii demni, luptători și foarte puternici. L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac. Simțea că este corect ce fac.

Nu înseamnă că l-aș înfrunta și în alte privințe. Noi, copiii, trebuie să ținem seama de părinți, să gândim bine și să alegem momentele în care îi putem înfrunta. El nu a fost dur, a fost așa cum este un bărbat musulman, proiectat într-o altfel de lume. Mi-a fost greu la un moment dat să mă raportez la cerințele lui. Mai ales când vedeam în școală copii care nu aveau problema asta. Eu nu puteam să ies din casă seara și colegii mei nu înțelegeau asta”, a povestit Rifai, potrivit ciao.ro.

Comenteaza