Rezultatul autopsiei lui Nelu Ploieșteanu! Trupul neînsuflețit a fost lăsat cinci zile la IML

Rezultatul autopsiei lui Nelu Ploieșteanu! Trupul neînsuflețit a fost lăsat cinci zile la IML
| Foto: wowbiz.ro

Trupul neînsuflețil al lui Nelu Ploieșteanu zace de mai bine de cinci zile la IML.

Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost mult întârziată. Familia artistului refuză să îl îngroapte potrivit protocolului decedaților de COVID-19. Cântărețul de muzică lăutărească a murit din cauza complicațiilor cauzate de virusul SARS-CoV-2.

Deși inițial nu a crezut în existența acestuia, din păcate, a fost răpus chiar de acest virus. A juns la spital în stare extrem de gravă și a fos intubat, dar corpul său nu a rezistat. 

Familia artistului a făcut o cerere în care a solicitat ca artistului să i se facă autopsie, pentru a vedea dacă virusul este în continuare prezent în corpul său. Rezultatul a fost pozitiv, coronavirusul încă există în plămânii lui Nelu Ploieșteanu, conform DSP.

Rudele artistului vor doar ca acesta să aibă parte de o slujbă, așa cum prevăd tradițiile creștin ortodoxe. De cinci zile, trupul neînsuflețit al lui Nelu Ploieșteanu este la IML, deși artistul ar fi trebuit să fie înmormântat pe 4 aprilie.  

După ce artistul a murit, familia s-a străduit să îl îngroape conform dogmelor bisericești, însă legile actuale privind decedații din cauza COVID sunt foarte stricte, potrivit wowbiz.ro.

Pentru a afla dacă virusul mai era sau nu prezent în organismul lui Nelu Ploieșteanu, familia a cerut o autopsie.  

Mara Bănică spune că trupul neînsuflețil al artistului a fost dus la IML de vineri, iar până luni seară, rudele nu a primit niciun răspuns! 

Comenteaza