Anunţul ŞOC. Ce s-a descoperit în trupul Iuliei în urma autopsiei. Acum se explică totul

Anunţul ŞOC. Ce s-a descoperit în trupul Iuliei în urma autopsiei. Acum se explică totul
| Foto: stirilekanald

Anchetatorii au afat motivul pentru care Iulia, mămica de 32 de ani, s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara, împreună cu copiii săi.

În urmă cu câteva zile, Iuliana s-a stins din viață, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara, în brațe cu cei doi copii ai săi. Aceasta a fost înmormântată în același sicriu cu cei doi micuți ai ei, o fetiță și un băiețel.

Acum, s-a descoperit ce se întâmpla, de fapt, în viaţa ei şi anchetatorii încep să lege „firele” a ceea ce a determinat-o să recurgă la acest gest. Mai exact, faptul că pendula între cei doi bărbaţi, cu care avea câte un copil, se pare că ar fi destabilizat-o puternic. Şi totul ar fi început de când s-a descoperit cine este tatăl celui de-al doilea copil al său.

Tânăra în vârstă de 32 de ani s-ar fi împărțit între doi bărbați – Alexandru, fostul ei soț, dar și Marcel, fostul ei iubit. Cei doi bărbați urmează să fie audiați în această anchetă. Apar din ce în ce mai multe informații care susțin ipoteza unei sinucideri. Mai mult decât atât, anchetatorii ar putea afla motivul real pentru care Iulia s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Timișoara, arată Gândul.ro.

De asemenea, există martori care au declarat faptul că au văzut-o pe tânără în timp ce inspecta blocul de pe care s-a aruncat. Anchetatorii au deschis două dosare în acest caz – unul de omor (în cazul copiilor) și altul de ucidere din culpă.

Mai mult decât atât, apropiații femeii susțin că Iulia nu ar fi suferit de depresie. Fostul iubit, Marcel, ar fi amenințat-o, însă, pe femeie, relația lor debutând în urmă cu trei ani. Acesta ar fi fost motivul divorțului de Alexandru.

Familia a cerut ca Iuliana, tânăra de 32 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara, alături de cei doi copii, o fetiță și un băiețel, să fie înmormântați în același sicriu. Însă, această decizie a fost dificilă pentru preoți, deoarece, în cazul sinuciderilor, Biserica Ortodoxă Română (BOR) are reguli speciale de înmormântare, iar pentru copii ar trebui ținută o slujbă normală. Sinuciderea este considerată un păcat foarte grav, deoarece persoanele care aleg să-şi ia viaţa s-au lepădat de credinţa în Iisus Hristos şi de nădejdea în Dumnezeu.

În urmă cu două zile, femeia și cei doi copii ai săi au fost înmormântați într-un cimitir din Timișoara. Slujba s-a ținut în afara bisericii, mai cu seamă în curtea cimitirului, potrivit cancan.ro.

Comenteaza