A fost găsit trupul Elodiei?! Dezvăluiri cutremurătoare: „Rămășițele ei sunt zidite într-un perete”

A fost găsit trupul Elodiei?! Dezvăluiri cutremurătoare: „Rămășițele ei sunt zidite într-un perete”
| Foto: ziareonline.ro.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu spune că ştie unde se află ascuns trupul Elodiei Ghinescu.

Maria Ghiorghiu a făcut un anunţ cutremurător. Clarvăzătoarea spune că ştie unde se află ascuns trupul Elodiei Ghinescu, avocata dispărută în urmă cu mulţi ani.

Iniţial, într-un articol postat pe blogul său, Maria Ghiorghiu a vorbit despre o crimă, dezvăluind detalii nemaiştiute. Toată lumea a crezut atunci că este vorba despre Elodia Ghinescu.

”În acest moment, chiar dacă eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Est, văd un Cer de ziuă și un copac mai înalt și cu multe ramuri groase, cu o coroană frumoasă și înfrunzită. Văd o siluetă care se chinuie ca să agațe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagră. Sacul era făcut ca un balot, iar în sac părea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar și volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoară groasă de cânepă”, a scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu pe blog.

Deşi toată lumea a crezut că este vorba de Elodia Ghinescu, ei bine, se pare că ar fi vorba despre un alt caz neelucidat şi că, de fapt, rămăşiţele Elodiei se află zidite în peretele unei case. ”Dezmințire! Rămășițele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la țară!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog, potrivit ziareonline.ro.

Etichete
Comenteaza