Tatăl vitreg al fetiței incendiate și ucise spune adevărul! Bărbatul a recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză

Tatăl vitreg al fetiței incendiate și ucise spune adevărul! Bărbatul a recunoscut că i-a dus trupul pe câmp într-o valiză
| Foto: ziareonline.ro

Tatăl vitreg al fetiței de șase ani găsite ucisă și incendiată pe un câmp din Arad e principalul suspect al morții sale.

Bărbatul de 23 de ani a fost reținut, iar la audieri a povestit detalii terifiante. Acesta recunoaște că i-a dus trupul fără viață pe câmp, însă spune că nu el a lovit-o.

Ies la iveală detalii șocante legate de moartea fetiței de cinci ani care a fost găsită incendiată pe un câmp din Arad, fără membrele inferioare. După lungi cercetări s-a aflat că un bărbat de 23 de ani ar fi principalul suspect al morții acesteia, chiar tatăl ei vitreg.

El a fost imediat reținut de polițiști, iar la audieri a povestit ce s-a întâmplat, spunând că nu el se face vinovat de moartea minorei.

Tatăl fetiței ucise și incendiate în Arad, detalii terifiante despre minora de cinci ani

Bărbatul precizează că rămăsese singur acasă împreună cu băiatul de 3 ani și fetița de 5, asta în timp ce partenera sa se afla la maternitate, acolo unde dădea naștere unui alt copil.

Suspectul susține că că a vrut să le facă baie copiilor, însă cea mică a alunecat și s-a lovit foarte tare cu capul de podea, iar în acel moment a căzut la pământ fără suflare. El recunoaște că i-a luat trupul, i l-a pus într-o valiză și l-a dus pe câmp, acolo unde a fost găsit de la un localnic cu ajutorul câinelui său.

Tatăl vitreg al fetiței spune că nu i-a incendiat cadavrul, deși autopsia și felul în care a fost găsită copila arată cât se poate de clar că i-a fost dat foc.

În aceste momente tatăl vitreg al fetiței decedate e reținut, iar de asemenea mama micuței a fost și ea audiată. Apartamentul unde ar fi avut loc crima a fost sigilat de către anchetatori, iar astăzi aceștia se vor întoarce pentru a căuta noi probe.

Tânărul de 23 de ani urmează să ajungă în fața instanței care va decide dacă vor aproba cererea de arestare preventivă, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza