Pro Tv l-a scos pe Pavel Bartoș de pe post. Motivele sunt uluitoare

Pro Tv l-a scos pe Pavel Bartoș de pe post. Motivele sunt uluitoare
| Foto: cancan.ro.

Reality show-ul Masked Singer de la Pro TV a avut două sezoane, iar prezentatorul emisiunii a fost Pavel Bartoș. Însă show-ul a fost suspendat din cauza audiențelor slabe.

Masked Singer a avut un debut promițător în toamna anului 2020. Încă din primele ediții, telespectatorii au avut ocazia să urmărească anumite prestații artistice ale concurenților de la Pro TV și să observe reacțiile juraților, în timp ce încercau să afle cine se ascunde în spatele măștilor.

Prezentatorul reality show-ului a fost chiar Pavel Bartoș. Cei patru „detectivi” (jurații) observau prestația artistică și trebuiau să descopere, în funcție de informațiile care li se ofereau, cine este vedeta din spatele costumului. De cele mai multe ori, erau puși în dificultate, având parte de informații „întortocheate” sau mai puțin cunoscute publicului.

Masked Singer România a debutat în data de 11 septembrie 2020, la stația postului din Pache Protopopescu. Șefii Pro TV au dorit să existe o adaptare românească a show-ului King of Mask Singer, de origine sud-coreean.

Deși debutul s-a arătat promițător, cel de-al doilea sezon al reality show-ului a marcat un declin în audiențe. Motiv pentru care stația TV a decis să retragă proiectul de pe piața media, potrivit cancan.ro.

Comenteaza