Reghecampf și iubita lui au aflat sexul bebelușului! Reghe o să fie tată pentru a treia oară

Reghecampf și iubita lui au aflat sexul bebelușului! Reghe o să fie tată pentru a treia oară
| Foto: cancan.ro

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul copilului pe care-l așteaptă.

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova este în culmea fericirii, după ce a aflat că va fi tată de băiat. Pentru a treia oară! Și nu doar atât, rodul iubirii lor are, deja, o strânsă legătură cu părinții lui Reghe. 

Antrenorul echipei Universitatea Craiova și iubita lui, Corina Caciuc, vor deveni părinți de băiat în luna mai a anului următor. Sexy-graviduța lui Reghe este însărcinată în aproape 12 săptămâni și, așa cum e recomandat de medici, efectuează ecografiile de morfologie, specifice fiecărei etape a sarcinii.

Cel mai recent control medical efectuat de Corina i-a împlinit visul lui Reghe! Sunt șanse de 80% ca bebelușul din pântecul iubitei sale să fie băiat, întocmai cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Desigur, medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Iar acest lucru se va întâmpla peste câteva zile, mai exact vineri! Poate tot atunci, se vor hotărî și asupra numelui, căci, deocamdată, încă sunt indeciși.

În ceea ce privește nașterea, Corina Caciuc va aduce pe lume rodul iubirii lor în mai 2022, între 15 și 20 ale lunii.  Așadar, dacă privim lucrurile din punct de vedere astrologic, observăm că nimic nu este întâmplător. Asta pentru că băiatul lui Reghe se va naște sub semnul zodiacal Taur, exact ca părinții acestuia!

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, Luca, cel din mariajul cu Mariana Pfeiffer, care e zodia Pești și Laurențiu Jr., rezultat din căsătoria cu Anamaria Prodan, care e zodia Fecioară, exact ca antrenorul de fotbal.

Sexy-graviduța lui Laurențiu Reghecampf are 29 de ani și este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România!

Sexy-graviduța lui Reghe este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, Corina are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, în urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat și ne-a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei cu Anamaria Prodan.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Comenteaza