Cine este iubita secretă a lui Cristian Boureanu! Omul de afaceri a combinat o moldoveancă sexy

Cine este iubita secretă a lui Cristian Boureanu! Omul de afaceri a combinat o moldoveancă sexy
| Foto: wowbiz.ro

Cristian Boureanu, cunoscutul om de afaceri, se mândește cu noua lui cucerire, o moldoveancă sexy.

Un detaliu de-a dreptul hilar este numele pe care actuala iubită a afaceristului îl poartă. Indiciul este că o cheamă la fel ca pe una dintre fostele partenere cu care Boureanu a defilat ani buni. Un alt aspect ce nu poate fi scăpat din vedere este cel fizic, similar cu cel al femeilor din trecutul tumultuos. Până și când le cucerește, ex-parlamentarul acționează la fel și le duce în aceleași locuri. Drept dovadă stă escapada celor doi, din weekend, de pe Snagov.

Boureanu se iubește acum cu o moldoveancă, pe nume Laura Romanică. Actuala parteneră a afaceristului este originară din Republica Moldova și a absolvit Dreptul penal. Mai mult, după chip și înfățișare, domnișoara în cauză pare să fie mai apropiată de vârsta iubitului decât au fost celelalte partenere. Acest fapt poate să denote modificarea spectrului de preferințe ale lui Boureanu. Să fi trecut, oare, acesta în tabăra celor ce își aleg femei mature?!

Întrebarea își găsește răspunsul concret doar la fostul deputat, însă CANCAN.RO nu ar fi putut să nu semnaleze prenumele identic cu al Laurei Dincă. Pură coincidență sau nu, dacă Boureanu va rosti cu patimă fraza „Te iubesc, Laura!”, se poate gândi la oricare dintre femeile din viața lui – fosta sau actuala. Când o va privi pe „titulara” postului de iubită, o poate confunda, după culoarea părului, cu Cristina Belciu. Nu tot timpul comparațiile sunt binevenite între reprezentantele sexului frumos, dar acestea pot apărea inevitabil, mai ales când una dintre domnișoare ar fi net superioară celeilalte.

Comenteaza