Cum a ajuns să arate „iubita” lui Mr. Bean. Matilda are acum 59 de ani

Cum a ajuns să arate „iubita” lui Mr. Bean. Matilda are acum 59 de ani

Matilda Ziegler este o actriță engleză care a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a avut în filmele Mr. Bean.

Matilda Ziegler s-a născut în Anglia și devenea cunoscută la noi în țară, pe micile ecrane, datorită succesului ei din serialul Mr. Bean. Era iubita protagonistului în serial, fiind puși mereu în situații hilare.

Actrița aducea zâmbetul pe buzele multora și datorită acestui lucru, oamenii o apreciau. Cu siguranță, mulți sunt cei care s-au întrebat măcar o dată, la acea vreme, dacă nu cumva Mr. Bean (Rowan Atkinson) este împreună cu Irma (Matilda) și-n realitate. Ei bine, acest lucru n-a fost real căci actorul a fost căsătorit mai bine de două decenii cu Sunetra Sastry.

Cei doi au divorțat, după ce Rowan s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără. Relația lor a început în 2014, iar „Mr. Bean” a devenit tată, din nou, la 64 de ani.

Matilda Ziegler nu este doar actriță de filme și seriale. Aceasta este cunoscută și în lumea teatrului, dar și pentru aparițiile ei în televiziune. Cariera de actriță a început-o odată cu telenovela „EastEnders”, unde a jucat rolul lui Donna Ludlow. Apoi, în Mr. Bean unde a cucerit micile ecrane. De asemenea, Matilda a jucat și în versiunea teatrală a lui Mr. Bean. A avut roluri de voce și în emisiunile de radio.

Cum a ajuns să arate „iubita” lui Mr. Bean. Matilda are acum 59 de ani

A mai jucat în: Lark Rise to Candleford (2008-2010), în care a jucat rolul lui Pearl Pratt, în adaptarea BBC a romanului lui Flora Thompson; Harbour Lights (1999); Where the Heart Is (2000); Holby City (2003); An Unsuitable Job for a Woman (1998); The Bill (2003) și Home, alături de Anthony Sher, într-o adaptare a romanului lui J.G. Ballard, potrivit cancan.ro.

Comenteaza