Cu ce se ocupă iubita lui Marius Elisei! Tânăra nu are absolut nicio legătură cu lumea mondenă

Cu ce se ocupă iubita lui Marius Elisei! Tânăra nu are absolut nicio legătură cu lumea mondenă

Marius Elisei iubește din nou, după divorțul de Oana Roman. Bărbatul s-a afișat pe rețelele de socializare alături de o tânără.

Deși inițal spunea că va încerca, cel puțin pentru o perioadă, să își țină noua relație departe de ochii curioșilor, iată că Marius Elisei pare să se fi râzgândit. Cu puțin timp în urmă, fostul soț al Oanei Roman a făcut publică prima fotografie cu femeia alături de care trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

Noua iubită a lui Marius Elisei nu are absolut nicio legătură cu lumea mondenă. Potrivit informațiilor de pe pagina personală de socializare, femeia lucrează la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie.

De curând, luna aceasta, mai exact pe data de 11 septembrie, femeia a împlinit 40 de ani.

"Am parcurs cei 40 de anișori cu bune cu rele, cu suișuri și coborâșuri … uneori am eșuat alteori am urcat pe culmile fericirii, despre asta este viața, m-am bucurat de fiecare moment !

Va mulțumesc frumos tuturor pentru urările voastre minunate !", a fost mesajul scris de aceasta pe pagina personală de socializare cu ocazia aniversării.

„Pe 4 septembrie, ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucrăm la primul meu job, la un magazin la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă.

După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică. Sunt atât de fericit și de liniștit încat nu mă mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors.”, a declarat fostul soț al Oanei Roman, potrivit spynews.ro.

Comenteaza