Reacția Luminiței Anghel când a aflat că fiul ei e bolnav! Mesaje dure la adresa ei: “Poate că ar fi bine să îngroape această poveste"

Reacția Luminiței Anghel când a aflat că fiul ei e bolnav! Mesaje dure la adresa ei: “Poate că ar fi bine să îngroape această poveste"

David Pușcaș și-a făcut publică povestea dureroasă. Acesta a aflat de curând că are probleme de sănătate.

Tânărul, fiu adoptiv al Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcaș, a trecut prin clipe de groază după ce s-a scufundat de tot în suferință și episoade depresive.

Medicii l-au diagnosticat cu boala Bordeline, o afecțiune care se manifestă prin furie, depresie și frica de abandon. 

David Pușcaș a recunoscut că nu are o relație deloc fericită cu părinții săi adoptivi, însă reacția pe care aceștia au avut-o în momentul în care au aflat de afecținea fiului lor este cu totul și cu totul șocantă.

David Pușcaș nu a avut niciodată o relație frumoasă cu părinții săi adoptivi. Tânărul chiar susținea că a fost abuzat în nenumărate rânduri, motiv pentru care a ajuns și în acest prag al vieții.

La aflarea diagnosticului, dar și a riscurilor la care este supus David Pușcaș, atât celebra cântăreață Luminița Anghel, cât și fostul fotbalist Marcel Pușcaș au refuzat să vorbească despre asta.

“ Nu comentez acest subiect”, a spus mama adoptivă a lui David Pușcaș, pentru impact.ro.

Tatăl adoptiv al tânărului a fost întrebat dacă lui David i-ar fi fost mai bine cu el după divorțul de Luminița Anghel, însă nu a dorit să înceapă o discuție pe acest subiect.

”Nu știu, nu abordez subiectul, vă mulțumesc!”, a precizat tatăl adoptiv al tânărului, Marcel Pușcaș.

Comenteaza