Rareș face lumină! Soțul Georgianei Lobonț a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între el și soția lui, când a vorbit despre divorț....

Rareș face lumină! Soțul Georgianei Lobonț a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între el și soția lui, când a vorbit despre divorț....
| Foto: wowbiz.ro

Rareș Ciciovan a elucidat misterul referitor cu privire la momentul în care în presă se vorbea despre un așa zis divorț între el și Georgiana Lobonț.
 

În urmă cu câteva luni, internetul întreg vuia de zvonul conform căruia Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan ar ajunge la divorț.

Zvon care, la vremea aceea, a fost susținut și de declarațiile lui, prin care spunea că da, este adevărat, el și artista nu mai pot continua pe același drum.

Însă, la scurt timp, tot ei au dezmințit totul și au continuat să apară public ca o adevărată familie, lăsând pe toată lumea în ceață.

Însă, acum, în cadrul unui interviu oferit în emisiunea lui Cristi Brancu, cei doi soți au spus cum stau, de fapt, lucrurile în relația lor.

Nu se pune problema de niciun divorț, asta este clar, căci totul, subliniază el, a fost doar o glumă care a pornit direct din Maldive, acolo unde ei se aflau la momentul în care toată România știa că familia lor se află pe muchie de cuțit, când adevărul era că se distrau de mama focului. 

Ba mai mult decât atât, Georgiana și Rareș au ținut să scoată în evidență și ce cuplu minunat și sudat formează atât acasă, cât și pe scenă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza