Georgiana Lobonț s-a îmbolnăvit grav! Vedeta este imobilizată la pat de câteva zile

Georgiana Lobonț s-a îmbolnăvit grav! Vedeta este imobilizată la pat de câteva zile
| Foto: wowbiz.ro

Georgiana Lobonț trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate, iar de câteva zile nu se mai ridică din pat.

Georgiana Lobonț se bucură de o carieră impresionantă și de o familie împlinită însă, în ultima perioadă, problemele de sănătate îi dau bătăi de cap. Artista a transmis un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare, mărturisind că nu se simte deloc bine. 

În urmă cu puțin timp, Georgiana Lobonț a publicat un filmuleț pe pagina sa de Instagram, în care se afla în patul ei, fiind vizibil slăbită și foarte tristă. Alături de aceste imagini, artista a lăsat și un mesaj, povestind că se simte foarte rău de câteva zile.

Cântăreața a mărturisit că se confruntă cu o răceală puternică, din cauza căreia nici nu poate dormi. Febra și frisoanele nu îi mai dau pace în toiul nopții, iar atunci când încearcă să se ridice din pat, starea ei se intensifică și este nevoită să se așeze imediat.

„M-a testat Flori și mi-a ieșit inițial negativ, apoi a apărut o liniuță ușoară la gripa B. Probabil e pe sfârșite… De 3 zile, în fiecare noapte fac febră și am frisoane.

Nu pot dormi de cât de rău mă simt… M-a luat o tuse seacă care îmi rupe gâtul. E cea mai urâtă răceală pe care am avut-o. Am dureri de cap de 3 zile, aproape non-stop. E horror. Pe picioare dacă mă ridic, am impresia că mi se face rău… Aveți grijă la răceli…”, a scris Georgiana Lobonț, pe pagina ei de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza