Ramona Olaru și Cătălin Cazacu o să devină părinți?! Asistenta TV a recunoscut: "Vrem un copil cât mai curând!"

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu o să devină părinți?! Asistenta TV a recunoscut: "Vrem un copil cât mai curând!"
| Foto: wowbiz.ro.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au planuri mari de viitor, cei doi își doresc foarte mult un copil în viitorul apropiat. 

Asistenta TV și partenerul ei au recunoscut că se înțeleg de minune și trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Chiar dacă motociclistul a afirmat în nenumărate rânduri că este pregătit să facă pasul cel mare alături de iubita lui, vedeta a fost mai rezervată în privința acestui subiect.

Recent, însă, frumoasa asistentă TV a recunoscut că își dorește cât mai curând să-și întemeieze o familie și să devină mamă: "Noi vrem un copil.

Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună.", a declarat Ramona Olaru, în cadrul unui interviu pentru un post TV.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu  au povestit că încearcă să-și petreacă cât mai mult timp unul în compania celuilalt. Ei au recunoscut că a devenit deja o obișnuință să aibă câteva activități comune zilnic, oricât de ocupați ar fi: "Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi.

Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp la film sau să ieșim să mâncăm. Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta.", au declarat cei doi îndrăgostiți, în cadrul aceluiași interviu, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza